Ο Χάνσι Φλικ θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά το… πινγκ-πονγκ δηλώσεων με τον Κάρλο Αντσελότι το Σαββατοκύριακο. Ο Γερμανός προπονητής της Μπαρτσελόνα έβγαλε το καπέλο στη Ρεάλ, αλλά δήλωσε ευχαριστημένος από την ομάδα του και διψασμένος για τίτλους.
«Όλοι βλέπουν πως παίζουμε καλά, παίζουμε πραγματικά πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το βλέπω κι εγώ, το αναγνωρίζουν και οι φίλαθλοι, είναι χαρούμενος με την ομάδα. Δεν πιστεύω πως πρέπει να μπαίνουμε σε διαδικασία σύγκρισης με τη Ρεάλ. Και η Ρεάλ είναι μια φανταστική ομάδα, όπως και η Ατλέτικο, που έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πώς πάνε τα πράγμα μέχρι τώρα, αλλά είμαι διψασμένος για τίτλους», τόνισε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

