Στην πρεμιέρα των playoffs, στο πρωτάθλημα Βελγίου, ο Κωνσταντίνος Καρέτσας άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Γκενκ, 4-0 τη Γάνδη, με ένα καταπληκτικό γκολ εκτός περιοχής.
Η φανταστική ενέργεια του 17χρονου άσου ήρθε μια εβδομάδα μετά το γκολ-ποίημα που έβαλε, μέσα στη Σκωτία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το γκολ με τη Γκενκ ήταν πιο δύσκολο από αυτό κόντρα στους Σκωτσέζους.
Σε δηλώσεις του, ο Καρέτσας τόνισε: "Ήταν πιο δύσκολο γκολ, απ’ ότι αυτό που πέτυχα με την Εθνική. Είναι ωραίο να νιώθεις σημαντικός για την ομάδα. Μετά τα δύο χαμένα πέναλτι, έπρεπε να δείξουμε τη σωστή νοοτροπία. Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που παίξαμε, είμαστε σε πολύ δυνατή θέση και νίκες όπως αυτές, μας δίνουν ώθηση και κίνητρο. Φυσικά, πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι, γιατί κάθε ματς είναι ένας τελικός"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

