Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Αγκάλιασε» το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-2 τον Παναθηναϊκός και βρίσκεται αγκαλιά με το πρωτάθλημα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

SUPER LEAGUE PLAY OFFS-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 4-2

Γήπεδο: Γ.Καραϊσκάκης

Διαιτητής:  Ράντε Ομπρένοβιτς

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-2 τον Παναθηναϊκό, βρεθηκε στο +10 από την ΑΕΚ και κλείδωσε ουσιαστικά το πρωτάθλημα.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού, ο Ίνγκασον γύρισε στον Ντραγκόβσκι, εκείνος δεν πρόσεξε και πάνω στο διώξιμο ο Γιάρεμτσουκ του έβαλε την κόντρα, γράφοντας το 1-0.

Μάλιστα στο 16ο λεπτό ο Ολυμπιακός κέρδισε την μπάλα ψηλά, ο Τσικίνιο άδειασε τον Αράο και πλάσαρε από τα όρια της περιοχής για το 2-0. Κι όμως στο 25’ ο Ουναΐ άνοιξε αριστερά στον Μλαντένοβιτς κι εκείνος με όμορφο διαγώνιο σουτ μείωσε σε 2-1.

Στο 44ο λεπτό ο Ορτέγκα πάτησε περιοχή από αριστερά κι έκανε το γύρισμα αλλά ο Ντραγκόβσκι έδιωξε.

O Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στο 2ο μέρος και στο 51’ ο Ροντινέι σέντραρε από δεξιά και ο Γιάρεμτσουκ με τον… ώμο έγραψε το 3-1.

Στο 61’ ο Ροντινέι έφυγε από δεξιά κι έστρωσε στον Μάρτινς, εκείνος πλάσαρε από το πέναλτι αλλά ο Ντραγκόβσκι έβγαλε σε κόρνερ και στο 70’ ο Σβιντέρσκι κατέβασε στο πέναλτι, γύρισε πανέμορφο κι έκανε το σουτ αλλά ο Τζολάκης και το δοκάρι έσωσαν τον Ολυμπιακό.

Στο 72ο λεπτό ο Γκαρθία πάτησε στην περιοχή τον Ουναΐ και ο Ομπρένοβιτς έδωσε με τη μία την άσπρη βούλα. Ο Ιωαννίδης εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και μείωσε σε 3-2. Μάλιστα τα αίματα άναψαν μετά το πέναλτι, με τον Ροντινέι και τον Ιωαννίδη να πιάνονται στα χέρια.

Ωστόσο στο 83’ ο Ροντινέι εκτέλεσε από δεξιά το φάουλ και ο Κωστούλας με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 4-2. Στο 90+2' ο Ιωαννίδης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και στο 90+5' ο Ντραγκόβσκι πρόλαβε τον Μάρτινς.  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κοστίνια (79’ Κάρμο), Ορτέγκα (74’ Ονιεμαέτσι), Μπιανκόν, Πιρόλα, Μουζακίτης (46’ Έσε), Γκαρθία, Ροντινέι, Τσικίνιο, Μάρτινς, Γιάρεμτσουκ (65’ Κωστούλας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρουί Βιτόρια): Ντραγκόβσκι, Ίνγκασον, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Αράο (64’ Ντζούριτσιτς), Μλαντένοβιτς, Σιώπης (85’ Μακσίμοβιτς), Τσέριν (64’ Τετέ), Ουναΐ, Σβιντέρσκι (85’ Γερεμέγεφ), Ιωαννίδης

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ