LA LIGA- 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΧΕΤΑΦΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: COLISEUM
Με δυο συνεχόμενες ήττες, η Βιγιαρεάλ δεν ήθελε να χάσει και άλλο έδαφος, στη μάχη για τη τέταρτη θέση και την, απευθείας, συμμετοχή στη League Phase του Champions League. Έτσι, η ομάδα του Μαρθελίνο πήγε στη Μαδρίτη, επικράτησε 2-1 στην έδρα της Χετάφε και απέχει πέντε βαθμούς από την πρώτη τετράδα. Στο +9 από τη ζώνη υποβιβασμού η Χετάφε
Με την πρώτη της επίθεση στο ματς, η Βιγιαρεάλ έκανε το 0-1. Πολύ καλή αλλαγή παιχνιδιού, από τα αριστερά στα δεξιά, με τον Μπαένα να πασάρει στον Αγιόθε Πέρεθ, εκείνος να παίζει το 1-2 με τον Μπουχάναν και να νικάει τον Σόρια στο 15ο λεπτό. Η Χετάφε απειλήθηκε, στη συνέχεια, με δεύτερο γκολ, αλλά, στο 28', βρήκε γκολ ισοφάρισης. Ο Καμπάλα έκανε σοβαρό λάθος, αφού δεν αποφάσιζε πού θέλει να δώσει την μπάλα, με αποτέλεσμα ο στόπερ της Βιγιαρεάλ να πιεστεί, οι γηπεδούχοι να κλέψουν και ο Κάρλες Πέρεθ να γράψει το 1-1. Η απάντηση της Βιγιαρεάλ ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν, ξανά, το προβάδισμα. Με εξαιρετική ασίστ, ο Αγιόθε Πέρεθ βρήκε τον Μπαρί και εκείνος, προτού η μπάλα σκάσει στο έδαφος, την έστειλε στα δίχτυα του Σόρια. Έτσι, με αυτό το εξαιρετικό, σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ, η Βιγιαρεάλ έκανε το 1-2, με τον Μπαρί να σκοράρει ξανά, στο 32', αλλά το γκολ του να ακυρώνεται για οφσάιντ. Πριν λήξει το ημίχρονο, η Χετάφε είχε σημαντική ευκαιρία για το 2-2, όταν, στο 38ο λεπτό, από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Χουάν Ιγκλέσιας, η μπάλα έφτασε στον Αλντερέτε, ο Παραγουανός ήταν ξεμαρκάριστος, αλλά, αστόχησε. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μπαρί είδε και δεύτερο γκολ του να ακυρώνεται, με χρήση VAR, αυτή τη φορά για χέρι.
Στο 57ο λεπτό, η εξαιρετική απόκρουση του Σόρια, σε σουτ του Μπαένα, γλίτωσε τη Χετάφε από ένα τρίτο γκολ, η οποία απείλησε, στο 68', με σουτ του Πέτερ Φεντερίκο, που εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ Λουίς Ζούνιορ. Ένας άλλος παίκτης που ήρθε από τον πάγκο, για τη Χετάφε, ο Άλβαρο Ροντρίγκες απείλησε, με κεφαλιά, στο 69ο λεπτό, αλλά, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι σίγησαν, με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε με άνεση το προβάδισμα, τους ακυρώθηκε και άλλο γκολ στις καθυστερήσεις, και συνεχίζουν τη μάχη για τη τέταρτη θέση, που οδηγεί στη League Phase του Champions League.
ΧΕΤΑΦΕ: Σόρια, Ιγκλέσιας (46' Μπερνάτ), Ντουάρτε, Αλντερέτε (80' Νιόμ), Ρίκο, Ντζένε, Κάρλες Πέρεθ (67' Φεντερίκο), Αραμπάρι, Λουίς Μίγια, Κόμπα Ντα Κόστα (46' Μαγιοράλ), Χουάνμι (67' Άλβαρο Ροντρίγκες)
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Λουίς Ζούνιορ, Ναβάρο (67' Κίκο Φεμένια), Φόιτ, Καμπάλα, Σέρχι Καρντόνα, Μπουχάναν (67' Πίνο), Κομεσάνια, Παρέχο, Μπαένα (72' Πεδράθα), Αγιόθε Πέρεθ, Μπαρί (76' Μορένο)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

