Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οπαδοί της Τσέλσι ζητούν από την Premier League να πάρει μέτρα κατά του Μπόελι

Δημοσίευμα των Times αναφέρει πως οπαδοί της Τσέλσι ζήτησαν από την Premier League να πάρει μέτρα κατά του... Τοντ Μπόελι


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Είναι ασφαλές να πούμε ότι ο Τοντ Μπόελι δεν αποτελεί και τον αγαπημένο άνθρωπο των οπαδών της Τσέλσι, που έχουν δει την ομάδα τους να παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια από τότε που αγόρασε το κλαμπ ο Αμερικανός το 2022.

Τώρα, μερικοί εξ αυτών φέρονται να πηγαίνουν ένα βήμα παραπάνω, ζητώντας από την Premier League να πάρει μέτρα κατά του 51χρονου μεγιστάνα λόγω των... εισιτηρίων για τους αγώνες των Λονδρέζων!


Συγκεκριμένα, ο Μπόελι έχει θέση στη Vivid Seats, πλατφόρμα που επιτρέπει σε χρήστες έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο να αγοράζουν εισιτήρια για διάφορες εκδηλώσεις και να τα πουλούν, συχνά σε εξωφρενικές τιμές.

Κάποιοι λοιπόν, εκμεταλλεύονται την πρακτική αυτή για να βγάλουν κέρδος, με εισιτήρια για το τελευταίο φετινό εντός έδρας ματς της Λίβερπουλ, για παράδειγμα, να τίθενται προς πώληση έναντι 20.000 λιρών!

«Η σύνδεση του Μπόελι με τη Vivid Seats είναι απαράδεκτη» αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή που έλαβε η λίγκα από το Chelsea Supporters’ Trust.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ