Στο Βελιγράδι, η Παρτίζαν ηττήθηκε με διαφορά 32 πόντων, 97-65, από την Αναντολού Εφές και έχασε έδαφος στη μάχη για τη 10η θέση και την είσοδο στο Play-In Tournament.
Μετά το παιχνίδι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους της Παρτίζαν.
Όπως τόνισε ο Σέρβος τεχνικός: "Δεν υπάρχει εξήγηση, το σίγουρο είναι ότι τα πάντα πέφτουν πάνω μου. Ως προπονητής, έχω τη μεγαλύτερη ευθύνη. Τι να κάνουμε; Όχι, κάτι υπερβολικό. Πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέπτη, να δούμε πού είμαστε, τι είμαστε και να προετοιμαστούμε για τους επόμενους αγώνες. Το calendary είναι απίστευτο, είναι όλα πάνω μου. Αυτή η ήττα θα μείνει βαθιά στην καρδιά μου.
Με όλα αυτά που πέρασα και έκανα στη ζωή μου, δεν υπήρξα ποτέ απαισιόδοξος, αλλά είμαι ρεαλιστής. Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε, να σηκωθούμε. Έχουμε απίστευτη ατμόσφαιρα, θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη, αλλά και να ζητήσω συγγνώμη για την αποψινή εικόνα. Υποθέτω ότι θα βρούμε τη δύναμη και το κίνητρο να σηκωθούμε, ελάχιστοι παίκτες μας πολέμησαν απόψε.
Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω την προσέγγισή μου. Είχαμε δύο καλές πρακτικές, αυτοί είναι παίκτες που εξακολουθώ να εμπιστεύομαι. Το πρόσωπο του παίκτη δεν είναι απολύτως σημαντικό για μένα, αλλά αν τα πάει καλά ή άσχημα στο παρκέ. Υπό αυτή την έννοια, δεν μπορώ και δεν θέλω να αλλάξω. Απόψε ήμουν ίσως ο πιο ήρεμος, γιατί ήταν ξεκάθαρο για μένα. Μετά από κάθε τάιμ άουτ, σκοράραμε. Εμπιστευτείτε τους, έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια, οπότε ας δούμε πού θα καταλήξουμε, αλλά δεν εξαρτάται πλέον τόσο από εμάς όσο πριν από αυτόν τον αγώνα".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

