Ο Ντιντιέ Ντεσάν έκανε γνωστές πριν από λίγες ημέρες τις επιλογές του για τα δύο προσεχή παιχνίδια της Γαλλίας με την Κροατία στα προημιτελικά του Nations League, με τα δύο πρόσωπα που ξεχώρισαν να είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Ντεσιρέ Ντουέ.
Ο 26χρονος σούπερ σταρ της Ρεάλ για το γεγονός ότι επέστρεψε στις κλήσεις των μπλε έπειτα από έξι μήνες, έχοντας μείνει εκτός από τα περυσινά ραντεβού του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου και ο 19χρονος εξτρέμ της Παρί για το ότι συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή των δευτεραθλητών κοσμου.
Η κλήση του από τον Ντιντιέ Ντεσάν έγινε λόγω της εξαιρετικής παρουσίας του τη φετινή σεζόν στο σύνολο του Λουίς Ενρίκε, το οποίο προελαύνει σε Γαλλία και Ευρώπη, με τον Ντουέ να αντιλαμβάνεται ωστόσο με το… καλημέρα ότι θα πρέπει να είναι τύπος και υπογραμμός.
Αιτία η καθυστερημένη άφιξή του την πρώτη ημέρα της συγκέντρωσης των Γάλλων διεθνών στο Κλερφοντέν, με τον Ντιντιέ Ντεσάν να τον βλέπει μαζί με τον συμπαίκτη του στην Παρί, Ζαΐρ-Εμερί, και να του λέει χαρακτηριστικά μεταξύ σοβαρού και αστείου:
“Είσαι μαζί με τον Γουαρέν; Για αυτό άργησες; Υπάρχουν κάποιοι προπονητές που θα έστελναν αμέσως σπίτι σου…”
???? Désiré Doué arrives late alongside Warren Zaïre-Emery for his first day with the France squad.
— Get French Football News (@GFFN) March 18, 2025
“You’re with Warren? That’s why you’re late? […] there are some managers where you’d leave straight away.”pic.twitter.com/oePsjnHlgd
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

