Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Ελλάδα ανέλαβε το σύνολο των εγκαυματιών από τα Σκόπια

Έχουν ήδη φτάσει τρία ασθενοφόρα στο Παπανικολάου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Ελλάδα ανέλαβε «το σύνολο των εγκαυματιών από τα Σκόπια που ζητήθηκαν από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό πολιτικής προστασίας», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές μετά το τραγικό δυστύχημα στη γειτονική χώρα.

«Οι 18 τραυματίες θα νοσηλευτούν στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και σε στρατιωτικά νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ήδη στο νοσοκομείο Παπανικολάου νοσηλεύονται 3 σοβαρά τραυματίες 25, 25 και 19 ετών με εκτεταμένα εγκαύματα, εκ των οποίων ο ένας ήδη υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση», τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης έφτασαν με ασθενοφόρα, περίπου στις 17:30 το απόγευμα της Κυριακής (16/3) τα τρία νεαρά άτομα από τη Βόρεια Μακεδονία τα οποία τραυματίστηκαν βαριά στο πολύνεκρο περιστατικό.

Ήδη βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων του νοσοκομείου.

Τα υπουργεία Εξωτερικών των δυο χωρών βρίσκονται σε συνεχείς επαφές για τη μεταφορά και άλλων σοβαρών περιστατικών στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Μάλιστα, γίνεται αναδιάταξη κλινών στην Α’ ΜΕΘ για να είναι έτοιμοι ώστε να υποδεχτούν τα νέα περιστατικά.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου Παπανικολάου, η δομή βρίσκεται σε ετοιμότητα να παραλάβει όσα περιστατικά χρειαστεί.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ