Quantcast
NEWS
12 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τα λόγια του Χιμένεθ και ο «Ρούνεϊ»

Τα χθεσινά «γκάζια» του προπονητή προς τους παίκτες με αφορμή την ήττα από τον Άρη και τα «ξενύχτια» που ακολούθησαν, όπως επίσης και ο ερχομός του Οζέγκοβιτς είναι από τα βασικά θέματα του αθλητικού Τύπου ΣΦΗΝΑΚΙΑ

GOAL

Η ομιλία του Μανόλο Χιμένεθ χθες στα Σπάτα είναι το βασικό θέμα που ασχολείται η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: «Σεβαστείτε τους εαυτούς σας», είναι το «ζουμί» από τα λόγια του προπονητή που κρατάει η εφημερίδα η οποία σχετικά συμπληρώνει: «Αυστηρό μήνυμα προς τους παίκτες έστειλε ο Χιμένεθ για την εντός και εκτός γηπέδων εικόνα τους. Ο Χιμένεθ αποφάσισε - μολονότι έλειπαν αρκετοί ποδοσφαιριστές - να κρούσω κώδωνα κινδύνουν για τη συνέχεια. Να στείλει μήνυμα στους παίκτες του, κυρίως για αυτοσεβασμό». Από εκει και πέρα η εφημερίδα αναφέρει για τον ερχομό του Οζέγκοβιτς τον οποίο μάλιστα όπως τον αποκαλούν στην πατρίδα του τον αναφέρει σαν «Ρούνεϊ της Σερβίας», τονίζοντας ότι ο παίκτης είναι από χθες στην Αθήνα και θα δοκιμαστεί από τον Χιμένεθ.

SPORTDAY

Να νικήσουν (ξανά) τον Παναθηναϊκό την Κυριακή ζήτησε ο Μανόλο Χιμένεθ από τους παίκτες του χθες στα Σπάτα, σύμφωνα με την εφημερίδα, βλέποντας (και) το συγκεκριμένο παιχνίδι ως: «Εξιλέωση». Στο ρεπορτάζ της η SportDay αναφέρει: «Να κερδίσουν ξανά τον ίδιο και τον κόσμο της ΑΕΚ με νέο «διπλό» την Κυριακή επί του ΠΑΟ κάλεσε τους παίκτες του ο Χιμένεθ. «Την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια», επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός της Ένωσης». Από εκει και πέρα γίνεται λόγος για τη χθεσινή κουβένατα του προπονητή με τον Αδαμίδη, στην οποία ο πρώτος ξεκαθάρισε ότι δεν «ψάχνεται» για άλλη ομάδα. Η εφημερίδα ωστόσο τονίζει ότι όλα αυτά είναι... «Μέχρι νεωτέρας» και στο ρεπορτάζ εξηγεί: «Ο Μανόλο Χιμένεθ θα ζητήσει το καλοκαίρι ραντεβού ίσως και με τους μετόχους της ΠΑΕ (δηλαδή τους κ.κ. Παππά και Νοτιά) για να διαπιστώσει τις βλέψεις τους για την ομάδα και τη διάθεσή τους να επενδύσουν.
Ο 47χρονος τεχνικός θεωρεί πως για να παρουσιάσει μία ΑΕΚ ανταγωνιστική θα χρειαστούν προσθήκες με παίκτες ενδεκάδας, αλλά και εκκαθαρίσεις στο ρόστερ, πράγματα δηλαδή που απαιτούν αρκετά χρήματα. Και είναι αμφίβολο αν αυτά υπάρχουν προς διάθεση, ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται πως υπάρχει απόφαση για δραστική μείωση του κόστους της ομάδας από τα 15 στα 10 εκατ. ευρώ. Αν όσα ακούσει από τα αφεντικά δεν τον ικανοποιήσουν, το πιθανότερο είναι να ζητήσει ο ίδιος να αποχωρήσει. Άλλωστε δεν θέλει να διακινδυνεύσει τη φήμη και το όνομά του αποτυγχάνοντας σε ένα πρωτάθλημα σαν το ελληνικό. Βέβαια ο επαναπατρισμός δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τον Μανόλο Χιμένεθ, αφού οι θέσεις εργασίας είναι περιορισμένες, ο ανταγωνισμός με άλλους συναδέλφους τεράστιος και είναι μάλλον απίθανο να βρει στην πατρίδα του τα χρήματα που λαμβάνει στην ΑΕΚ (περίπου 800.000 ευρώ ο ίδιος κι άλλες 200.000 ευρώ οι συνεργάτες του ετησίως)».

ΕΞΕΔΡΑ

Η ομιλία του Χιμένεθ χθες στους παίκτες είναι το κεντρικό θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ σήμερα στην «Εξέδρα»: «Με τι μούτρα ξενυχτάτε;» είναι ο τίτλος που βγήκε από το ερώτημα του προπονητή προς τους παίκτες και με την υποσημείωση: «Κάποιοι είχαν διάθεση να βγουν και να διασκεδάσουν. Θα έπρεπε να ντρέπεστε έπειτα από μία ήττα. Εγώ πήγα για φαγητό και μετά σπίτι μου. Ήμουν χάλια. Δεν έχω πρόβλημα να ξενυχτάτε όταν έχουμε ρεπό, αρκεί να έχουμε νικήσει. Δεν είμαι παράλογος ούτε σας το έχω απαγορεύσει. Είναι προκλητική αυτή η συμπεριφορά για τον κόσμο». Φυσικά θέμα γίνεται και ο ερχομός του Σέρβου μεσοεπιθετικού Οζέγκοβιτς, όπως και η χθεσινές εξηγήσεις των Γιάχιτς, Μπερνς (ο Γκερέιρο απουσίαζε) για το Σαββατιάτικο ξενύχτι, αλλά και το ταξίδι του Γκρέταρσον στην Ισπανία για σκάουτινγκ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η χθεσινή συζήτηση του Χιμένεθ με τον Αδαμίδη και το ξεκαθάρισμα του πρώτου ότι «Δεν το κουνάω από την ΑΕΚ» είναι το κεντρικό θέμα σήμερα στην εφημερίδα. Η «Ώρα» τονίζει ότι ο προπονητής παραμένει στην ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον και έπειτα θα γίνει μία συζήτηση εφ όλης της ύλης με τη διοίκησης και τους μετόχους προκειμένου να διαπιστωθούν πολλά πράγματα για το μέλλον. Από εκεί και πέρα αναφορά γίνεται και στην ομιλία του προπονητή προς τους παίκτες: «Σεβαστείτε τη φανέλα και τον κόσμο» είπε ο Μανόλο στους ποδοσφαιριστές τόσο για την εικόνα του στον αγώνα με τον Άρη, όσο και για τα ξενύχτια μερικών μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα.

SCORE

Η ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία χθες από τον αθλητικό εισαγγελέα της ΕΠΟ για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ωστόσο «μαγειρεύεται» τιμωρία της έδρας της ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι στην ΠΑΕ ανησυχούν επειδή δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης και στην Ένωση φοβούνται ότι θα βγει το αποτέλεσμα κοντά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και όχι πριν το ματς με τον Νέο Πανιώνιο. Φυσικά αναφορά γίνεται στην ομιλία του προπονητή χθες στην προπόνηση ζητώντας από τους παίκτες να βάλουν... μυαλό και να μην απογοητεύουν τον κόσμο με τις εντός και εκτός έδρας συμπεριφορές τους.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ