Το Σάββατο, το Λαύριο υποδέχεται την ΑΕΚ, με τον Κώστα Μέξα να υποστηρίζει ότι η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα είναι η πιο φορμαρισμένη ελληνική ομάδα, αυτή τη στιγμή.
Μιλώντας για το παιχνίδι του Σαββάτου, ο προπονητής του Λαυρίου τόνισε: "Αντιμετωπίζουμε ίσως την πιο φορμαρισμένη ελληνική ομάδα αυτή τη περίοδο. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, είναι αήττητη στο BCL και προκρίθηκε ήδη στα προημιτελικά του θεσμού, ενώ προέρχεται και από μια πολύ καλή εμφάνιση στη Stoiximan GBL. Γνωρίζουμε πως το έργο μας θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε μια νίκη που την έχουμε ανάγκη στη προσπάθειά μας να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δεν παίξαμε αυτό που θέλαμε και μπορούσαμε κόντρα στον Άρη λίγες μέρες πριν, όμως θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, ειδικά μέσα στην έδρα μας, δίνοντας βάση πρωτίστως στην αμυντική μας λειτουργία".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

