Το ενδιαφέρον της Ρεάλ για την απόκτηση του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ είναι γνωστό εδώ και καιρό και όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, παίρνει κι επίσημη μορφή. Το συμβόλαιο του Άγγλου μπακ με τη Λίβερπουλ εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι κι έτσι έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε σύλλογο επιθυμεί.
Η Ρεάλ ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο προσπάθησε να αποκτήσει τον παίκτη από τη Λίβερπουλ καθώς είχε ξεμείνει από δεξιά μπακ αλλά δεν τα κατάφερε και όπως αναφέρει ο Ρομάνο έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για συμβόλαιο στον ίδιο τον παίκτη.
Ο Άγγλος άσος έχει ζητήσει γενναία αύξηση μισθού από τη Λίβερπουλ, με τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν και τις διαπραγματεύσεις να έχουν οδηγηθεί προ πολλού σε αδιέξοδο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

