Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Υπέρ Λουτσέσκου ο Σούλης Παπαδόπουλος: Αν δεν πάρει πρωτάθλημα, είναι αποτυχημένος;

Ο έμπειρος προπονητής για το θέμα προπονητή που έχει ανοιξει στον ΠΑΟΚ

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή ''Στη Σέντρα'' φιλοξενήθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος, με τον πολύπειρο προπονητή να μιλάει και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Αρχικά για τον ίδιο ανέφερε: «Έχω αλλάξει 23 ομάδες σε 25 χρόνια προπονητικής , υπάρχουν ομάδες όπως η προοδευτική που ήμουν τέσσερα χρόνια , δύο χρόνια στην Παναχαϊκή. Για εμένα οι κορυφαίες στιγμές είναι οι άνοδοι και τα πρωταθλήματα, όπως και η σωτηρία μας με τον Άρη. Είχαμε πετύχει κάτι ακατόρθωτο για την ομάδα βάσει της κατάστασης που ήταν τότε ο σύλλογος. Για εμένα ας πούμε, πέρσι είχα αναλάβει να σώσω τον Ηρακλή, αυτό δεν το θεωρώ επιτυχία, ο Ηρακλής ανήκει ψηλά , όχι να θεωρώ πως είναι επιτυχία η σωτηρία».


Για τον Άρη: «Ο Άρης πρέπει να διεκδικεί έναν τίτλο κάθε χρόνο και την ευρωπαϊκή έξοδο , αυτό είναι ο στόχος για την ομάδα , για αυτό διψάει ο κόσμος».

Όσο για τους Μεντιλίμπαρ και Λουτσέσκου: «Μου κάνουν και οι δύο αγωνιστικά, είναι αρκετά εκδηλωτικοί, μου αρέσουν αυτοί οι προπονητές και πρόκειται για δύο πολλοί καλούς προπονητές. Ο Λουτσέσκου έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και φέτος που δεν παίρνει τον τίτλο, πάμε να τον βγάλουμε ότι δεν κάνει. Ο Μεντιλίμπαρ πήρε πέρσι το ευρωπαϊκό, φέτος είναι στην Ευρώπη, διεκδικεί πρωτάθλημα και κύπελλο. Αν δεν ήταν στο κόλπο θα είχε αποτύχει;».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ