Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πήρε το ντέρμπι η Κλαμπ Μπριζ

Ο Τζόλης επέστρεψε από τιμωρία και η πρωταθλήτρια νίκησε 3-1 τη Σερκλ

JUPILER LEAGUE- 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σερκλ Μπριζ-Κλαμπ Μπριζ 1-3
(57' Ντιακιτέ/ 26' Φανάκεν, 34', 36' Τζουτγκλά)

Έπειτα από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, η Κλαμπ Μπριζ επέστρεψε στις επιτυχίες, αφού ήταν η μεγάλη νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι. Ως, τυπικά, φιλοξενούμενη, η πρωταθλήτρια επικράτησε 3-1 της Σερκλ και εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, μια αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.
Με τον Χρήστο Τζόλη να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, μετά από τιμωρία, η Κλαμπ Μπριζ άνοιξε το σκορ, στο 26ο λεπτό, με τον Φανάκεν. Ο ίδιος παίκτης, οκτώ λεπτά αργότερα, έδωσε την ασίστ στον Τζουτγκλά για το 0-2. Δυο λεπτά μετά, στο 36', ο Ισπανός πέτυχε και δεύτερο γκολ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο δεύτερο ημίχρονο, το μόνο που κατάφερε η Σερκλ Μπριζ ήταν να μειώσει, στο 57' με τον Νιακιτέ, και να μένει ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ