Στο Βουκουρέστι, η Λιόν νίκησε 3-1 τη Στεάουα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης, για τα προημιτελικά του Europa League, λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο προπονητής της τιμωρήθηκε με αποκλεισμό εννέα μηνών!
Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν τη στήριξή τους στον Πάουλο Φονσέκα όταν, στο 30ο λεπτό, ο Ταλιαφίκο άνοιξε το σκορ και όλοι οι παίκτες πήγαν στον Πορτογάλο προπονητή να πανηγυρίσουν, κάνοντας τον Φονσέκα να βάλει τα κλάματα.
Μετά το παιχνίδι, ο προπονητής της Λιόν δήλωσε: "Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου, αλλά το ότι περιτριγυρίζομαι από απίστευτους ανθρώπους μου δίνει δύναμη. Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ".
Les larmes de Paulo Fonseca après le but lyonnais. On part à la guerre avec toi Paulo. #FCSBOL pic.twitter.com/LsaHruMt2H
— meltcen (@meltcen) March 6, 2025
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!