Λίγο πριν την έναρξη στο Πρέστον-Μπέρνλι, για το Κύπελλο Αγγλίας, έγιναν οι καθιερωμένες χειραψίες, μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.
Μόνο που κανείς παίκτης της Μπέρνλι δεν έδωσε το χέρι του στον Μιλούτιν Όσμαγιτς. Εκείνος, απάντησε, σκοράροντας στο 44ο λεπτό και πανηγυρίζοντας μπροστά στον κόσμο της Μπέρνλι.
GOAL: Osmajić
— Goals (@Goals360hub) March 1, 2025
Preston 2-0 Burnley pic.twitter.com/N3Jw4eCi2k
Στην πρόσφατη αναμέτρηση των δυο ομάδων, για τη Championship, ο Μαυροβούνιος είχε κατηγορηθεί, από τους ανθρώπους της Μπέρνλι, για ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος του Μέιμπρι. Αυτός ήταν και ο λόγος που κανείς παίκτης της Μπέρνλι δεν έδωσε το χέρι του στον Όσμαγιτς.
#MadeInEngland
— beIN SPORTS (@beinsports_FR) February 17, 2025
Hannibal Mejbri accuse l'attaquant monténégrin de Preston, Milutin Osmajic de racisme pendant le match ! pic.twitter.com/hcbsViMd95
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

