Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για την πρωτοφανή σύγκρουση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι που είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί η υπογραφή της συμφωνίας πλαίσιο για την εκμετάλλευση από τις ΗΠΑ των ουκρανικών ορυκτών.
Οι πρωτοφανείς διαξιφισμοί των δύο ανδρών μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες έχουν προκαλέσει αίσθηση σε ολόκληρο τον κόσμο με τις πρώτες αντιδράσεις να εκδηλώνονται ήδη και από τους ευρωπαίους ηγέτες. Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να στηρίξουν τον Ουκρανό πρόεδρο με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Αγαπητέ Ζελένσκι, αγαπητοί Ουκρανοί, δεν είστε μόνοι» ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού της Πολωνίας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

