Το βράδυ της Παρασκευής (28/02), ο Εμμανουήλ Καραλής θα πραγματοποιήσει μία ακόμα υψηλή «πτήση», στις ονειρικές του εμφανίσεις που πραγματοποιεί μέσα στο 2025!
Συγκεκριμένα, λίγες ημέρες μετά το 5ο φετινό πανελλήνιο ρεκόρ του μέσα σε μόλις 2 μήνες, με το ιστορικό άλμα στα 6,01 μέτρα στο ΣΕΦ, ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού θα αγωνιστεί αύριο στο 10ο All Star Perche στο Κλερμόν Φεράν της Γαλλίας.
Στο εν λόγω μίτινγκ, που διοργανώνει ο Γάλλος άλτης του επί κοντώ και πρώην κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Ρενό Λαβιλενί, θα λάβει μέρος και το παιδί-θαύμα του αθλήματος, ο Σουηδός, Αρμάντ Ντουπλάντις, όπως και ο 38χρονος Λαβιλενί!
Θυμίζουμε πως αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας του «Μανόλο» πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άπελντοορν στην Ολλανδία που θα διεξαχθεί στις 6-9 Μαρτίου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

