Ενθουσιασμένος από τη νίκη της ΑΕΚ στην Τρίπολη εμφανίστηκε ο Μάριος Ηλιόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας και μετά το τέλος του ματς μίλησε στην κάμερα της Nova τονίζοντας:
Σχετικά με τη νίκη της ΑΕΚ στην Τρίπολη: «Θα έλεγα ότι ήταν ένα παιχνίδι τακτικής. Νομίζω ότι επικράτησε η ηρεμία, αυτό που έπρεπε να επικρατήσει και χρειαζόμαστε από εδώ και πέρα. Με το ψυχικό σθένος των παικτών, του προπονητή, με την Ένωση όλοι μαζί είμαστε αυτήν την στιγμή σε μία πολύ καλή πορεία και για να μην λέμε μεγάλες κουβέντες το μέλλον θα δείξει, αλλά πιστεύω ότι η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη ομάδα. Οπότε βλέπουμε».
Για τα δύο δύσκολα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό: «Τις επόμενες επτά ημέρες υπάρχουν δύο πολύ δύσκολα ματς με μία μεγάλη ομάδα. Θα κερδίσει ο καλύτερος, εφόσον τα πράγματα έρθουν στο “ευ αγωνίζεσθαι”».
Αναφορικά με την κεντρική διαχείριση και την ήττα του Παναθηναϊκού τόνισε: «Η απάντηση πρέπει να έρθει από τις υπόλοιπες ομάδες. Η μία ομάδα που θέλει να δίνει απάντηση σε αυτό που κάναμε με τον Παναθηναϊκό, το οποίο νομίζω ότι είναι πολύ μεγάλο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί οι μικρές ομάδες δεν θέλουν κηδεμονίες. Θέλουν να μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως είδαμε την έκπληξη με τη Λαμία, η οποία έφερε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Έτσι πρέπει να παίζουν οι μικρές ομάδες. Καθαρά, ανοιχτά, τίμια και αυτή η πρωτοβουλία για τα τρία εκατομμύρια ή τα πέντε εκατομμύρια αν δεν συμμετέχει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σοβαρό κομμάτι, γιατί οι μικρές ομάδες είναι οριακά στο να “βγαίνουν και να μην βγαίνουν” οικονομικά. Οπότε μία ενίσχυση των 400-500 χιλιάδων και 700 χιλιάδων αν συμμετέχει ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, που πιστεύω ότι θα συμμετέχουν γιατί δεν έχει λογική αυτό το πράγμα, είναι ένα κομμάτι πάρα πολύ σοβαρό για να μπορούμε να βλέπουμε ένα καθαρό και τίμο ποδόσφαιρο. Μέσω της ανταγωνιστικότητας θα δούμε τις ελληνικές ομάδες πιο ψηλά στην Ευρώπη».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τον Ματίας και τα μάτια σου πρόεδρε!!!!