Τρία χρόνια μετά την μετακόμιση του στο Λίβερπουλ εξακολουθεί να ψάχνει τα πατήματά του και τα δημοσιεύματα από την Αγγλία τον παρουσιάζουν κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα το καλοκαίρι. Χθες (19/2), απέναντι στην Άστον Βίλα έχασε ακόμα μία ευκαιρία από αυτές που λέμε δεν χάνονται. Ο προπονητής του Άρνε Σλοτ τόνισε με δηλώσεις του οτι δεν τον πείραξε η χαμένη ευκαιρία αλλά η συμπεριφορά του μετά από αυτήν.
Ο ίδιος με μήνυμά του μετά το παιχνίδι άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον, δηλώνοντας ωστόσο, ότι θα συνεχίσει να δίνει τα πάντα για τη Λίβερπουλ.
«Δεν ήμουν ο καλύτερος τρεις εβδομάδες πριν (σ.σ όταν χάρισε τη νίκη κόντρα στην Μπρέντφορντ), δεν είμαι ο χειρότερος τώρα. Αν πέφτω, σηκώνομαι. Δεν θα με δείτε ποτέ να τα παρατάω. Θα δίνω τα πάντα, μέχρι την τελευταία ημέρα που θα είμαι εδώ στη Λίβερπουλ. Αντίσταση» αναφέρει χαρακτηριστικά στο post του ο Ουρουγουανός.
Ni fui el mejor hace tres semanas ni soy el peor ahora. Si me caigo, me levanto. Nunca me van a ver bajar los brazos.
— Darwin Núñez (@Darwinn99) February 20, 2025
Voy a dejar todo hasta el último día que me toque estar acá en Liverpool.
Resiliencia! ???????? pic.twitter.com/cruy7OZO1o
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

