Σενάριο απο την Αργεντινή έρχεται να συνδέσει τον Ερίκ Λαμέλα με την Ρίβερ Πλέιτ σημειώνοντας πως οι Μιγιονάριος θα ήθελαν την επιστροφή του στο Μονουμεντάλ. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «soydelmillo» σημειώνει πως ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο αναζητά έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να κάνει τη διαφορά στην μεσοεπιθετική γραμμή και κάπου εκεί αναφέρεται το όνομα του Λαμέλα, ο οποίος θυμίζουμε ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρίβερ Πλέιτ πριν πάρει μεταγραφή στην Ρόμα. «Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ο Γκαγιάρδο αναζητά παίκτες» σημειώνεται συγκεκριμένα από τους Αργεντινούς, πριν συνδέσουν το συγκεκριμένο σενάριο με τον άσο της ΑΕΚ.
Ποια όμως είναι η θέση του ίδιου του Λαμέλα; Η ιστοσελίδα «soydelmillo» προφανώς ήρθε σε επαφή με τον ίδιο τον παίκτη που απάντησε: «Πάντα κουβαλάω τον Ρίβερ στην καρδιά μου, αλλά το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να επανέλθω καλά (σ.σ. προφανώς εννοεί να επανέλθει σε τοπ αγωνιστικό επίπεδο). Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια… Ζω μέρα με τη μέρα και πρόθεσή μου είναι να νιώθω καλά».
Το ίδιο το ρεπορτάζ των Αργεντινών εκλαμβάνει αυτές τις τοποθετήσεις, σαν πρόθεση του Λαμέλα να συνεχίσει στην ΑΕΚ, αφού σημειώνεται: «Η δήλωση του Λαμέλα υποδηλώνει ότι θα τηρήσει το συμβόλαιο που υπέγραψε έως τις 30 Ιουνίου 2027.
Αν ο Γκαγιάρδο κάνει πρόταση αγοράς στην ΑΕΚ, το Transfermarkt θεωρεί ότι ο Λαμέλα έχει αξία 1,5 εκατ. ευρώ. Η Ρίβερ θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά χωρίς προβλήματα αυτό το ποσό, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει και για τον μισθό του Λαμέλα, εάν ενδιαφέρεται να γυρίσει…».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
1.500.000; Για μπακάλικο μας περνούν οι λατίνοι;
Βλέπεις τα σχόλια στο Facebook και απορείς.Αντι να χαιρόμαστε που ένας τέτοιος τεχνίτης ήρθε στην ΑΕΚ και φαίνεται να έχει όρεξη να δωσει πράγματα,ο μέσος ειδήμονας ασχολείται με το συμβόλαιο του(λες και εμείς το πληρώνουμε).Οι Λαμελα,Παρέιρα,Μαρσιαλ είναι ονόματα και η προσωπικότητα/ταλεντο τους θέλουν σωστή διαχείρηση που φαίνεται ο Αλμειδα να έχει βρει τρόπο να την κάνει.Ας τους απολαύσουμε.Τυχεροι όσοι έχουν διαρκείας και τους βλέπουν από κοντά καθε Κυριακή (όταν δεν μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τιμωρούν).