Την πόρτα του χειρουργείου θα χρειαστεί να περάσει ο Μανουέλ Ακάντζι, έπειτα από τον τραυματισμό του στον πρώτο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τα playoffs του Champions League.
Τα κακά μαντάτα, για τον Ελβετό κεντρικό αμυντικό, επιβεβαίωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ενόψει Νιούκαστλ.
Ο Καταλανός τεχνικός είπε πως ο Ακάντζι θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 6-8 εβδομάδες.
PEP (On Manuel Akanji) He has surgery on Saturday. Eight to 10 weeks out. pic.twitter.com/ufZQ6yPTJY
— Manchester City (@ManCity) February 14, 2025
Όσο για τους Τζακ Γκρίλις και Νίκο Φερνάντεθ, ο Γκουαρδιόλα εξήγησε πως ο Άγγλος επιθετικός χαφ δεν θα είναι πιθανότατα έτοιμος για τον ματς με την Νιουκάστλ ενώ ο Ισπανός μέσος γίνεται καλύτερα μέρα με την μέρα, ωστόσο η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες ώρες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

