«Μισός» θα ταξιδέψει για το πρώτο ματς με την Βίκινγκουρ ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, ο Ντραγκόφσκι έκανε μόνο γυμναστήριο λόγω του προβλήματος στη μέση που τον ταλαιπωρεί και τον άφησε εκτός και κόντρα στον Άρη. Ο Ουναϊ απ’ την άλλη, έκανε θεραπεία λόγω αιματώματος στην ποδοκνημική και δε θα ταξιδέψει στη Φινλανδία. Όπως ήταν γνωστό, εκτός έμειναν οι Αράο, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Πελίστρι, οι οποίοι επίσης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
Η αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για το Ελσίνκι, αποτελείται από τους: Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Ίνγκασον, Πάλμερ Μπράουν, Τσέριν, Μπακασέτα, Μαξίμοβιτς, Τετέ, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Ιωαννίδη, Γερεμέγεφ, Σφιντέρσκι, Σιώπη, Νταμπίζα, Φικάι, Μπρέγκου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

