Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βόλος: Παρίστανε τον Αχιλλέα Μπέο και… παρήγγειλε σουβλάκια αξίας 500 ευρώ

Zήτησε να του πάρουν και δύο paysafe των 100 ευρώ!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Να εξαπατήσει γνωστή επιχείρηση στο κέντρο του Βόλου, παριστάνοντας τον δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο, επιχείρησε απατεώνας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου, ο απατεώνας κάλεσε σε γνωστό ψητοπωλείο της πόλης και έκανε παραγγελία 500 ευρώ σε σουβλάκια. Ζήτησε, παράλληλα, να τα πάνε στο δημαρχείο, καθώς δεν μπορούσε να βγει έξω.

Μάλιστα, ο επιτήδειος ζήτησε να του πάρουν και δύο paysafe των 100 ευρώ και να του πουν τους αριθμούς. Στην προσπάθεια να πείσει τον ιδιοκτήτη, του τόνισε ότι θα περάσει ο ίδιος να πληρώσει το συνολικό αντίτιμο των 700 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης κατάλαβε την απάτη και από τη φωνή και από την παράξενη παραγγελία και έκλεισε το τηλέφωνο. Μάλιστα, απτόητος ο απατεώνας ξανακάλεσε στο κατάστημα, ξεχνώντας προφανώς ότι είχε καλέσει πριν από λίγη ώρα και έκανε την ίδια ακριβώς παραγγελία με τους ιδιοκτήτες να διασκεδάζουν μαζί του.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ