Στο "Κλ. Βικελίδης", ο Άρης νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπογράμμισε την ανάγκη οι τόνοι να μείνουν χαμηλά, υπογραμμίζοντας ότι ο Άρης δεν έγινε ξαφνικά υπερομάδα, επειδή νίκησε τους "πράσινους".
Αναλυτικά όσα είπε, σε συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Άρη:
"Προφανώς είναι μια μεγάλη νίκη για μας, την οποία χρειαζόμασταν ως συνέχεια των προηγούμενων δύο νικών. Ήταν σημαντικό για μας να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι μέσα από την εμφάνισή μας αλλά και για να κατακτήσουμε και τον κόσμο μας ο οποίος βοήθησε τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καθώς τους έδωσε ένταση και ρυθμό στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο το παιχνίδι καθώς είχαμε φάσεις και οι δύο. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 2-0 αφήσαμε την μπάλα στον Παναθηναϊκό δίχως όμως να μας δημιουργήσει ευκαιρίες. Αντίθετα, αν ήμασταν πιο ψύχραιμοι θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα τρίτο γκολ και να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Να μην παρασυρθούμε όμως και να μην πιστέψουμε ότι ξαφνικά γίναμε ομαδάρα. Από αύριο υπάρχει το επόμενο παιχνίδι".
Για το τι έχει αλλάξει από τον αγώνα με τον ΟΦΗ κι έπειτα: "Φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει. Μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ είχα πει ότι δεν ήμασταν κακοί πριν το γκολ του αντιπάλου αλλά και την απογοήτευσή μου για το γεγονός ότι παρατήσαμε το παιχνίδι μη έχοντας τη σωστή αντίδραση. Εκεί φάνηκε ότι έπρεπε να δουλέψαμε στη δομή της ομάδας. Κάποια παιδιά έχουν βρει καλύτερο ρυθμό κι έχουν καταλάβει τι ζητάω αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Και οι προσθήκες θα μας δώσουν έξτρα πράγματα στο παιχνίδι μας. Αυτό που έχει αλλάξει είναι η βελτίωση μέσα από τη δουλειά. Σας ρώτησα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ γιατί δεν δημιουργούμε ενώ είμαστε μια ομάδα με ποιότητα. Θεωρώ ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Χρειάζεται και ηρεμία. Δεν είναι μόνο η διαχείριση της ήττας αλλά το πιο σημαντικό είναι το πώς διαχειρίζεσαι τις νίκες".
Για το εάν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν και το καλύτερο του Άρη επί δικών του ημερών: "Σε διάρκεια, ναι ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, λόγω και της δυναμικής του αντιπάλου. Θα μπορούσαμε όμως να κάνουμε ακόμη καλύτερα πράγματα, να είχαμε περισσότερη ηρεμία στις φάσεις που βρήκαμε αλλά επαναλαμβάνω ότι πάντα γίνεται η αξιολόγηση βάσει και του αντιπάλου. Όπως είμαι ευχαριστημένος για το γεγονός ότι κερδίσαμε στην Καλλιθέα σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε κι όταν δεν είμαστε καλοί".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

