Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι πέντε παίκτες του Πανσερραϊκού δηλώθηκαν να εκτίσουν την τιμωρία τους, λόγω καρτών, στο ματς με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού ρωτήθηκε γι’ αυτή την απόφασή που πάρθηκε, με την απάντησή του να μην… πείθει. Ουσιαστικά το συμπέρασμα που βγαίνει απ’ όσα είπε είναι πως δεν… πρέπει να ήταν δική του επιλογή αυτή η απόφαση.
Αναλυτικά ο Φεράντο είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Κάναμε λάθη και όταν κάνεις λάθη απέναντι σε μεγάλες ομάδες, χάνεις το ματς».
Αν τον προβληματίζει η κακή εικόνα του Πανσερραϊκού και στοίχησαν οι απουσίες, γιατί και στο ματς με τον Ολυμπιακό θα υπάρχουν απουσίες;
«Αυτό αποτελεί κομμάτι του ποδοσφαίρου. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Είχαμε παίκτες με ίωση. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να ψάξουμε δικαιολογίες».
Για το ματς που έχει μπροστά του ο Πανσερραϊκός με τον Ολυμπιακό εντός έδρας και την απόφασή του να εκτίσουν στο ματς αυτό πέντε τιμωρημένοι παίκτες του;
«Αυτά είναι εσωτερικά θέμα του κλαμπ. Εγώ είμαι μόνο προπονητής και προπονώ αυτούς που είναι διαθέσιμοι και κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε να τους βοηθήσω να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Στα υπόλοιπα θέματα δεν μπορώ να αμφισβητήσω τίποτα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Ειναι και κριμα γιατι εκτος των αλλων αντιλαμβανεσαι οτι οι προπονητες απλα ειναι ερμαια των μπαταχτησδων διοικησεων τους.Ειναι ενας νεος προπονητης,εχει δειξει δυο πραγματακια αλλα πεφτει στην κακη συγκυρια να εχει αναλαβει μια ομαδα η οποια φιλαει κατουρημενες ποδιες και αναγκαζεται να παιρνει χαρτακι ποια παιχνιδια να διεκδικησει και σε ποια να στησει κω..ο.Γι αυτο κανενας σοβαρος προπονητης δεν ερχεται να αναλαβει ομαδα στην σουπερ λιγκ χωρις διαπιστευσεις και να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρεωσει γη και υδωρ.
Αγοράζει Μπετανκορ τον αφήνει όλη την σεζόν να ψηθεί....στα λιοντάρια των Σερρών εντωμεταξύ τα Φράγκα τα πήρανε...Γέμισε κίτρινες η ΑΕΚ, κλπ όπως λέει και το τραγούδι όλα σε θυμίζουν Παραγκα γαμ#€νη.....
Αδιανόητο ότι έδωσαν μισό εκατομμύριο για παίκτη που μπορούσαν να πάρουν τσάμπα!! Σκάνδαλο!!
Αυτό που βιώνουμε τώρα θυμίζει έντονα την παράγκα την εποχή του Κόκκαλη. Μπορεί και να την ξεπεράσει. Πέσανε όμως οι μάσκες με αυτό που έγινε την Παρασκευή και αποκαλύφθηκε σε όλους ποιοι είναι οι προσκυνημένοι.
Μπράβο στον Φεράντο που έδωσε απάντηση που δείχνει τι πραγματικά συμβαίνει και ποια είναι η σχέση μεταξύ των ομάδων της SL. Μόνο που μπορεί να το πληρώσει γιατί είναι πολύ λίγες οι ομάδες που τολμούν να βγουν από το μαντρί. Εδώ μέχρι και οι ΠΑΟ, ΟΦΗ(!), Άρης συντάχθηκαν με την "εξουσία" της SL ενάντια στα (άμεσα και αγωνιστικά τους) συμφέροντα. Ίσως όμως να περιμένουν να τους συμπεριφερθούν πιο ήπια αν κάθονται φρόνιμα μέσα στο μαντρί
Αυτό που βιώνουμε τώρα θυμίζει έντονα την παράγκα την εποχή του Κόκκαλη. Μπορεί και να την ξεπεράσει. Πέσανε όμως οι μάσκες με αυτό που έγινε την Παρασκευή και αποκαλύφθηκε σε όλους ποιοι είναι οι προσκυνημένοι.
Και τι θέλατε να σας πει? Ότι η διοίκηση είναι ξεφτίλες και έχουν γίνει γκόμενα του Μαρινάκη?
Κοκοκο κοκοκο πουλημενοι
Κοκοκο κοκοκο πουλημενοι
Μπορείς και να μην κατέβεις με τον γαύρος.. δώσε ρεπό στην ομάδα ξεκουραστείτε.