Ένας 62χρονος υπάλληλος πρατηρίου καυσίμων δέχθηκε άγρια επίθεση από δύο ληστές, όταν αυτοί στάθμευσαν μπροστά στις αντλίες, κάλυψαν τα πρόσωπά τους, βγήκαν από το όχημα και του επιτέθηκαν.
Όπως φαίνεται στο βίντεο κλειστού κυκλώματος μόλις τελειώνει ο ανεφοδιασμός του ρεζερβουάρ οι δύο άνδρες βγαίνουν από το αυτοκίνητο, πλησιάζουν τον υπάλληλο -ο ένας από μπρος και ο άλλος από πίσω- και αφού τον απειλούν με ένα κατσαβίδι αρχίζουν να τον χτυπούν στο πρόσωπο και στο σώμα.
Μάταια ο υπάλληλος φωνάζει «περίμενε». Οι δράστες τον ρίχνουν στο πάτωμα συνεχίζοντας τα χτυπήματα λέγοντας του ξανά και ξανά «τα λεφτά, δώσε τα λεφτά». Έπειτα από κάποια δευτερόλεπτα βρίσκουν στις τσέπες του 930 ευρώ από τις εισπράξεις τα αρπάζουν, μπαίνουν στο αυτοκίνητο τους και εξαφανίζονται. Μόνο τότε ο υπάλληλος που έχει δεχθεί αλλεπάλληλα χτυπήματα καταφέρνει να σηκωθεί χωρίς ωστόσο να μπορεί να κάνει κάτι για να τους σταματήσει.
Ειδοποίησε την αστυνομία η οποία παρά τις έρευνες δεν κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες, ενώ ο ίδιος σοκαρισμένος από την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Η ληστεία σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Λαγκαδά στη Σταυρούπολη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

