Η ΑΕΚ έκανε το χρέος της στη Θεσσαλονίκη και συνέχισε το αήττητο σερί της! Συγκεκριμένα, η ομάδα χάντμπολ της Ένωσης επικράτησε με 22-47 της ΧΑΝΘ στο κλειστό γήπεδο «Μ. Τσικίνας» για την 15η αγωνιστική αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Handball Premier και πήρε ακόμα ένα σημαντικό δίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Οι δυο ομάδες ξεκίνημα με μοιρασμένο σκορ (3-3), αλλά γρήγορα η ΑΕΚ έδειξε το ανταγωνιστικό της πρόσωπο (5-9) και δημιούργησε με άνεση μια διαφορά ασφαλείας (6-14), απέναντι στη ΧΑΝΘ που δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό της Ένωσης (7-17). Ο Ζεντί κάτω από τα δοκάρια ήταν ασταμάτητος και η ΑΕΚ με άνεση έμενε σε θέση οδηγού (10-19), μπαίνοντας στα αποδυτήρια με το 11-22.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο σε άμυνα και επίθεση (12-26) και έτσι δεν απειλήθηκε (14-30). Η ΧΑΝΘ δεν έβρισκε λύσεις απέναντι στην Ένωση (15-33) και έτσι τα λεπτά περνούσαν (16-37), με τους παίκτες του Μπουζόν να είναι σαρωτικοί (20-41), φτάνοντας στην τελική επικράτησε με 22-47.
Τα πεντάλεπτα: 3-3, 6-9, 6-14, 7-19, 10-19, 11-22 (ημχ), 12-26, 14-30, 15-33, 16-37, 21-41, 22-47
ΧΑΝΘ (Mωυσής): Πουγατσιάς, Ιωαννίδης 1, Σκούφας 2, Σαρηγιαννίδης, Τσαγγάλης, Χαριζόπουλος 1, Καρούσης, Αγαθόνικος 1, Σαλτιέλ 3, Τσορτέκης 3, Βαρδάκας 5, Μαυρόπουλος, Οκανταρίδης, Μπίλλιας, Κατσούνης 6, Μαυρίδης
ΑΕΚ (Μπουζόν): Αραμπατζής 2, Μάτιτς 2, Ντουάρτε 1, Βλαστός 7, Σμιντ 4, Κειτά 5, Παναγιώτου, Ζεντί, Τέπερ, Λούλιτς 6, Κουκουλάς 6, Γκαρέν 5, Τουρέ 9, Μπορεγκάρ.
Διαιτητές: Λινάρδος- Νικολαϊδης, Παρατηρητής: Σίσκου, Δίλεπτα: 1-3 , Πέναλτι: 1/4-2/3
Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καλημέρα στους Matias, dm και στην υπόλοιπη χαντμπολική παρέα της ΑΕΚΑΡΑΣ μας.
Χθες για ακόμη μία φορά ξεχώρισα τον Matic, έμπαινε στην επίθεση, έπαιρνε τη μπάλα και τις περισσότερες φορές στα 5'' έβγαζε συμπαίκτη του σε "ανεπανάληπτο τετ α τετ".
Από τη ΧΑΝΘ μου άρεσε ο 18χρονος Κατσούνης.
Πολύ σωστή η παρατήρηση για τον Μάτιτς Ivano.
Λίγο έξω από τα νερά του χθές αλλά έβγαλε μπαλιές που βγάζουν "μάτι" όπως έλεγε κι ο εκφωνητής. Παρεμπιπτόντως απόλαυση ο τύπος.
Ο εκ Γαλλίας ορμώμενος αθλητής με τα λαχανί παπούτσια, "ανεπανάληπτο" τετ α τετ που επαναλήφθηκε 30 φορές κλπ. κλπ. χαχα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ωραίος !
Χαχαχαχα, όντως ωραίος ο τύπος του Orasi tv, νομίζω κάνει και τις μεταδόσεις της Πυλαίας φέτος, "34ο λεπτό και 3,4, 5 δευτερόλεπτα", "αγωνοδίκης".
Σε γενικές γραμμές τους προτιμώ σε σχέση με ΕΡΤ και mega, απολαμβάνω την μετάδοσή τους και ας είναι κάπως cult σε σημεία, όπως π.χ. ο Πίκουλας όταν "πλάγιασε η μπάλα".
Βέβαια κορυφή παραμένει ο μπασκετικός Φιλαδελφειώτης αγαπημένος του Matias (χθες ο Ιωνικός έπαιξε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανονικά με κόσμο στο κλειστό) με τα "ωωωωωω" και "πω πω πω, εντάξει τι να πούμε τώρα", να'ναι καλά όλοι τους να μεταδίδουν!
Με πρόλαβες dm,αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω μορφή ο σπικερ χθές.Γενικά η πλειοψηφία των σπικερ στα εκτός έδρας,είναι ωραίοι και το ευχαριστιούνται. ΥΓ. Αν γίνεται(που λογικά εικάζω πως θα γίνεται)να αλλάξει η ώρα στο ερχόμενο ντέρμπι με τον οσφπ στο Κασιμάτης,γιατί πέφτει πάνω στον πρώτο ημιτελικό του ποδοσφαίρου. Δε θα πάθουν και τίποτα,αν αλλάξει η ώρα και γίνει το ματς στο Κασιμάτης στις 17:00 αντί για τις 19:00.
Όπως τα λέει ο Ματίας, άλλωστε φαντάζομαι οι περισσότεροι που ασχολούνται θα είδαν το παιχνίδι.
Μου άρεσε πολύ πως η ομάδα έπαιξε το παιχνίδι κανονικά και όχι αγκαρία και είδα έναν πολύ βελτιωμένο Κειτά που παίζει και καλή άμυνα, έναν σταθερά πύραυλο τον τελευταίο καιρό Κουκουλά και τον Βλαστό και πάλι πολύ δραστήριο. Έχασε πάλι πολλά τετ α τέτ όμως και πρέπει να το δουλέψει αυτό.
Επίσης στο πρώτο ο Ζεντί απίστευτος αν και σχεδόν στατικός, γουστάρω πολύ τις ποδοσφαιρικές του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αποκρούσεις.
Η ομάδα δείχνει σε πολύ καλό δρόμο. Καλός ο Μπορεγκάρ, μου έκανε εντύπωση που δεν είδαμε τον Σακό.
Τέλος να πώς πως ο τίτλος mvp πρέπει να έχει και μια ουσία. Άλλο το καλώς όρισες κι άλλο το mvp. Νομίζω καταλαβαίνετε :)
Δε χρειάζεται να πούμε κάτι,το σκορ μιλάει από μόνο του.Και αν ήμασταν και λίγο πιο συγκεντρωμένοι σε 3-4 επιθέσεις θα ξεπερνούσαμε τα 50 γκολ,καλά κάναμε και κυνηγουσαμε τα γκολ μέχρι τέλους γιατί ποτέ δεν ξέρεις.Βέβαια το σημερινό αλλά και το ερχόμενο παιχνίδι με τα Βριλήσσια,δεν είναι κάτι παραπάνω από δύο προπονήσεις για την ομάδα με κάθε σεβασμό και στο ιστορικό σωματείο της ΧΑΝΘ και στα Βριλήσσια,ενόψει των παιχνιδιών με την Κρκα.