PREMIER LEAGUE-24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΕΣΤΕΡ: 4-0
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ
Η Έβερτον επιβεβαίωσε την καλή της φόρμα, κέρδισε άνετα με 4-0 τη Λέστερ και βρέθηκε στο +9 από τις επικίνδυνες θέσεις. Σε κίνδυνο παραμένουν οι «αλεπούδες».
Στα 11 μόλις δευτερόλεπτα ο Ντουκουρέ κατέβασε στην περιοχή και πλάσαρε για το 1-ο και στο 6’ ο Μπέτο σε φάση καρμπόν έκανε το 2-0 με σουτ από την ίδια θέση. Στο 17’ ο Ντουκουρέ αστόχησε από κοντά και στο 20’ ακυρώθηκε γκολ της Έβερτον για οφσάιντ.
Στο 45ο λεπτό ο Χέρμανσεν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ντουκουρέ αλλά στο 45+2’ ο Γκάρνερ έβγαλε μαγική κάθετη στον Μπέτο κι εκείνος από κοντά πλάσαρε για το 3-0.
Στο 74ο λεπτό ο Χέρμανσεν μπλόκαρε την κεφαλιά του Ντουκουρέ και στο 90’ ο Εντιαγέ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της Λέστερ και από κοντά πλάσαρε για το 4-0.
ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Ο’Μπράιεν, Ταρκόβσκι, Μπράνθγουαϊτ, Μικολένκο (88’ Χάρισον)), Γκέιγ, Γκάρνερ (82’ Αϊρογκμπέναμ), Ντουκουρέ, Λίντστρεμ (75’ Γιανγκ), Εντιαγέ, Μπέτο (88’ Πάτερσον)
ΛΕΣΤΕΡ: Χέρμανσεν, Τζάστιν (76’ Κουλιμπαλί), Βέστεργκαρντ (61’ Οκόλι), Κρίστιανσεν, Φαές, Γουίνκς, Σουμαρέ, Ελ Χανούς, Ντε Κόρδοβα Ριντ, Αγιού, Βάρντι (61’ Ντάκα).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

