«Πολυβόλο» η Κ15 της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, νίκησε 4-1 τον Παναιτωλικό και έχασε ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα γκολ.
Όλη η ιστορία της αναμέτρησης γράφτηκε στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, με την ΑΕΚ να είναι η απόλυτη κυρίαρχος. Δύο γκολ του Ορφανού στο 2' και στο 20' έδωσαν αποφασιστικό προβάδισμα στην ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη, ο Παναιτωλικός μείωσε στο 27', όμως δύο ακόμα τέρματα από τους Τσαντήλα (35') και Ασπιώτη (39') «κλείδωσαν» τη νίκη για την ΑΕΚ που στο δεύτερο ημίχρονο έχασε ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα γκολ. Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Τετάρτη σε εξ αναβολής αγώνα και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και να μειώσει την απόσταση από την κορυφή στους τρεις βαθμούς.
ΑΕΚ (Στέλιος Μουντανάρης): Σταυρόπουλος, Τερζόπουλος, Κατσούδας, Χατζόπουλος, Μούτσα (72' Κόκκινος) Κασίδης, Μακρογαμβράκης (47' Μανουηλίδης) Μάκος (55' Σιόλας) Ασπιώτης (72' Καττές) Τσαντήλας, Ορφανός (72' Ασλανίδης).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!