Quantcast
NEWS
9 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η παραδοχή του Σισέ και τα... χρωστούμενα

Οι συντάκτες του aek365.gr γράφουν για την πρόκριση της ΑΕΚ επί του ΠΑΟ

Της το χρωστούσε...

Του Ηλία Τομαρά αρχισυντάκτη του aek365.gr

Μετά από πολύ καιρό ο Θεός του ποδοσφαίρου έβγαλε από το συρτάρι το κασκόλ της ΑΕΚ και το φόρεσε. Στον τελικό με τον Ολυμπιακό με είχε κάνει να πιστέψω πως το έχει χάσει αλλά έστω και στο 98' το θυμήθηκε. Αυτή την πρόκριση την χρωστούσε στην ΑΕΚ και στον κόσμο της. Για την γκαντεμιά τόσων ετών που έχει στερήσει τόσα πολλά και για όλα τα απίστευτα γκολ που έχει δεχτεί φέτος η ομάδα από κάθε ανύπαρκτο ή υπαρκτό που σήκωνε το πόδι του και έστελνε την μπάλα στα «γάμα» από 20, 30 ή 40 μέτρα.

 

Η ΑΕΚ ήταν κακή και βρήκε απέναντι της τον κορυφαίο φετινό Παναθηναϊκό αλλά και έναν διαιτητή τρομαγμένο αν όχι άσχετο με το επάγγελμα. Όταν όμως βρέθηκε στο καναβάτσο έδειξε ψυχή και ανταμείφθηκε με ένα σπάνιο γκολ, μια απίστευτη πρόκριση που μας θύμισε πόσο όμορφο είναι το ποδόσφαιρο. Η μπάλα τιμωρεί και συνήθως επιβραβεύει όσους πιστεύουν και δεν το βάζουν κάτω μέχρι το τέλος.

Ο Θεός του ποδοσφαίρου έκανε τη δουλειά του και πλέον τα πάντα είναι στα χέρια της ομάδας. Αυτό το Κύπελλο δεν πρέπει να χαθεί, είναι η δίκαια ανταμοιβή όλων όσων παρακολούθησαν χωρίς αναπνοή το ταξίδι της μπάλας, μετά την εκτέλεση του Μίτσελ, και ξέσπασαν με κλάματα, κραυγές ή αγκαλιές στον διπλανό άγνωστο που εκείνη τη στιγμή ήταν ο αδελφός τους.

Υ.Γ: Η ψυχή και το πάθος που έδειξε χθες ο Σάχα είναι αυτό που ζητάει ο κάθε ΑΕΚτζής από τους παίκτες. Ο Αργεντίνος έχει καρδιά πρωταθλητή και αυτό είναι σπάνιο.

Υ.Γ.1: Ας πάρουν το μήνυμα στη διοίκηση και αν δεν μπορούν υπάρχει και το youtube για να δουν ποιος είναι ο Μπλάνκο. Είναι καιρός να τελειώσει το θέμα αλλά όχι όπως ίσως να υπολογίζουν. Ο Ίσμαελ πρέπει να μείνει.

 

Τα είπε όλα ο Σισέ

Του Αλέξανδρου Λυμπέρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365.gr

Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά ακούω άνθρωπο να παραδέχεται δημόσια τις... προσωπικές στιγμές που έχει με το... ταίρι του. Εντάξει. Σε μία παρέα, με τους φίλους μας, μπορούμε να αποκαλύψουμε τι κάνουμε στο κρεβάτι μας. Αλλά με προσωπική πρωτοβουλία να πάρουμε ένα μικρόφωνο και να το διατυμπανίζουμε; Δεν το 'χω ματαξαναδεί, ούτε ματαξανακούσει. Ευτυχώς που υπάρχει ο εκκεντρικός σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού (που πραγματικά ζηλεύω που φοράει τα πράσινα και όχι τα κιτρινόμαυρα) για να πούμε ότι το ακούσαμε και αυτό, σε αυτή τη ζωή. Μπράβο του και πάλι μπράβο του. Ο Σισέ λοιπόν το είπε. Ο Κωστάκης από την άλλη το έδειξε. Πόνεσε τόσο πολύ που στο 89' έπεσε κάτω από τους πόνους, μπροστά στα καρέ του Σάχα. Επειδή όμως δεν πονούσε τόσο πολύ, ώστε οι παίκτες της ΑΕΚ να πετάξουν την μπάλα έξω, είπε να σηκωθεί και να πάει στην περιοχή του Καρνέζη τρέχοντας, ώστε να πέσει και εκεί, μπας και φιλοτιμηθεί ο Παππάς και κάνει κανένα 3λεπτο καθυστερήσεις. Κάτι που κατάφερε στο 90' (σημειώνεται εδώ πως ήδη είχαν ανακοινωθεί τα λεπτά των καθυστερήσεων).

Ο Κωστάκης, αυτό το παλικάρι, επικαλέστηκε τραυματισμό. Προφανώς την έπαθε όταν έτρεχε να «κρυφτεί» στον πάγκο της ΑΕΚ και όχι στου Παναθηναϊκού. Την ώρα που ο Σισέ δεν κουνήθηκε εκατοστό και ενώ ήταν σε απόσταση αναπνοής από τους 10 ανεγκέφαλους που μπήκαν στο γήπεδο, ο Κωστάκης, αυτό το παλικάρι, έκανε σπριντ στον πάγκο της Ένωσης και όχι στους συμπαίκτες του, που άλλαζαν πάσες για να διατηρούνται «ζεστοί», αφού κανείς τους δεν κινδύνευε. Για τον διαιτητή δεν έχω να πω και πολλά. Για δύο πράγματα είμαι σίγουρος. Ο Μίτσελ του έκανε ακριβώς ότι και στον Σισέ και πως στην ΑΕΚ θα πρέπει να προσέξουν στη συνέχεια. Αφού το εγχείρημα... Παππά δεν έπιασε τώρα, είμαι σίγουρος ότι θα έρθει κάποιος άλλος στην πορεία για να ολοκληρώσει το έργο. Και για να μην ξεχνιόμαστε: «Τελεία και παύλα ΑΕΚ είσαι...».

ΥΓ Συγχαρητήρια στον υιό του Πολέμη που από τη σουίτα φώναζε στους οπαδούς: «Σας γαμ...». Κρίμα, γιατί αυτό που είπε τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Σισέ. Ας αποφασίσουν εκεί στον Παναθηναϊκό. Μας... ή τους...;

ΥΓ 1 Πάντως δεν το λες κακό η «φτωχή» ΑΕΚ να έχει μπροστά της έναν στόχο και ο «πλούσιος» Πολυμετοχικός από τον Φλεβάρη να μας έχει αφήσει χρόνους.

ΥΓ 2 Σήμερα γίνεστε 103. Να τα χιλιάσετε. Κανείς δεν θέλει... πεθαμένο τον καλύτερο πελάτη του.

 

Έλα να νιώσεις πως είναι η ζωή...

Του Τάσου Καπετανάκου, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365.gr

Τι κριτική να γράψεις για το ματς, τους παίκτες, τον Μανόλο όταν συμβαίνει αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω ακόμα αν η μπάλα από το φάουλ του Μίτσελ προσγειώθηκε στην γη.... Ξέρω μόνο ότι ο κόσμος της ΑΕΚ ξεσηκώθηκε, ξέσπασε, έχασε δέκα χρόνια από την ζωή του, πανηγύρισε με την ψυχή του, ένιωσε χαρά ρε γαμώτο. Στο τέλος της βραδιάς αυτό μένει. Να χαρεί ο κόσμος, να κοιμηθεί με ένα χαζό χαμόγελο, να ξυπνήσει πιο κεφάτος από ποτέ και να πάει για δουλειά λες και πάει στην τράπεζα να πληρωθεί. Αυτά μετράνε στο τέλος, ακόμα και αν είδαμε μία ΑΕΚ «έκτρωμα» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Αυτά ας απασχολήσουν τον Μανόλο, που πρέπει να τα διορθώσει στα Σπάτα. Χθες κέρδισε η ΑΕΚ για τον κόσμο της. Μακάρι και να' ξερε ο Μίτσελ τι έκανε για χάρη αυτού του κόσμου...

Αυτή η ομάδα παραμένει τεράστια, ακόμα και αν ο κόσμος της γυρνά την πλάτη στην φετινή προσπάθεια. Ακόμα και αν αυτοί που πάνε στο γήπεδο έχουν την βλακεία στο κεφάλι τους και κάνουν ντου, ενώ η ΑΕΚ προσπαθεί να βάλει γκολ πρόκρισης. Ακόμα και δεν έχει λεφτά για μεταγραφές, παίρνει δανεικούς και δείχνει ότι τα παλιά καλά χρόνια είναι... παλιά. Όπως λέει και ο Κετσετζόγλου παραμένει η μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη... Και πώς να του πεις «όχι», όταν βιώνεις τέτοια συναισθήματα. Μακάρι το χθεσινό να ήταν στην Νέα Φιλαδέλφεια, έστω στην Ριζούπολη, μακάρι το ΟΑΚΑ χθες να είχε κόσμο και να μην είχε αυτήν την αποκαρδιωτική εικόνα από τον κόσμο που ακόμα και μετά το 1-0 δεν βοήθησε όσο έπρεπε.

Το ξαναλέω. Αυτή η ΑΕΚ θέλει αγάπη και τρέλα. Κυρίως από τον κόσμος της. Σε αυτόν απευθύνεται, από αυτόν ζει. Δεν ξέρω αν ο Πέτρος Παππάς είδε το ματς. Δεν ξέρω αν ο Νίκος Νοτιάς στην μακρινή Αμερική έμαθε τι έγινε. Ξέρω ότι ο ΑΕΚτζης χάρηκε, χαμογέλασε, έζησε δυνατά και ονειρεύεται να πάρει ξανά τρόπαιο. Δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι. Κακό είναι να μην τα στηρίζεις, να μην τα υποστηρίζεις τα όνειρα σου. Ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει το Κύπελλο πολύ, αλλά θα πρέπει να βοηθήσει περισσότερο και πιο δυναμικά αυτούς τους Λυμπερόπουλους, τους Καράμπελες, τους Σάχες, τους Μάκους, τους Μίτσελ και τους Μπλάνκους που χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ έδωσαν την ψυχή τους για να χαμογελούν αυτοί... Η επαρχία το πανηγύρισε πολύ πάντως. Η πάντα όμορφη Κέρκυρα που έχει πάντα θέση στην Θύρα 9, η Πρέβεζα που δεν το πίστευε και το άκουσε από το ραδιόφωνο, η Λάρισα που έμεινε απένταρη μα έχει «γεμάτη» καρδιά και ψυχή και το διαμέρισμα στο Ηράκλειο με τους δύο ΑΕΚτζηδες πρώην παίκτες μας.

Υ.Γ.: Κρίμα Κωστάκη Κατσουράνη. Κατάφερες και έγινε πιο Κωστάκης...

Υ.Γ.1: Δεν γράφουμε το όνομα, αλλά όλοι είδαν ποιος έκανε την άσεμνη χειρονομία από το μπουθ του Παναθηναϊκού. Νέο παιδί, χωρίς μαλλιά... Κρίμα.

Υ.Γ.2: Το Σάββατο το ΟΑΚΑ αν έχει έστω και ένα λιγότερο ΑΕΚτζη από χθες, πάμε για... πισωγύρισμα. «Για τον Νικολάκη πέντε γκολ....»


 

Έχει πλακίτσα όλο αυτό που ζούμε

Του Θοδωρή Καρβουνιάρη ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365.gr

 

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ