PREMIER LEAGUE-22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΛΒΣ: 3-1
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ
Στις νίκες μετά από 36 ημέρες επέστρεψε η Τσέλσι, η οποία επικράτησε με 3-1 της Γουλβς και βρέθηκε ξανά στην τετράδα. Σταθερά στις τελευταίες θέσεις οι «λύκοι».
Στο 2ο λεπτό το σουτ του Μαντουέκε πέρασε μόλις έξω ενώ στο 17’ ο Σα είπε όχι σε συρτό σουτ του Τζάκσον και στο 23’ ο Ντόχερτι παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ αλλά έδιωξε ο ίδιος σε κόρνερ. Από την εκτέλεσή του η μπάλα βγήκε έξω, ο Μαντουέκε έκανε το σουτ και η μπάλα στρώθηκε στον Ανταραμπιόγο που από το πέναλτι πλάσαρε για το 1-0.
Στο 44ο λεπτό το σουτ του Ζοάο Γκόμες πέρασε μόλις έξω ενώ στο 45+5’ μετά από κόρνερ ο Σάντσεθ έχασε την μπάλα και ο Ντόχερτι με προβολή ισοφάρισε σε 1-1.
Η Τσέλσι μπήκε καλύτερα στο 2ο μέρος και στο 60ο λεπτό ο Μαντουέκε σέντραρε από δεξιά και ο Κουκουρέγια κατέβασε μέσα στην μικρή περιοχή και με γυριστό έκανε το 2-1. Και στο 65ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Τσαλόμπα πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μαντουέκε με νέα κεφαλιά εξ επαφής έγραψε το 3-1.
Στο 78ο λεπτό ο Τζάκσον σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο 80’ ο Σάντσεθ έσωσε μετά από διαγώνιο σουτ του Κούνια ενω στο 90+1' το πλασέ του Τζάκσον πέρασε μόλις έξω.
ΤΣΕΛΣΙ: Σάντσεθ, Κουκουρέγια, Τσαλόμπα, Ανταραμπιόγο, Τζέιμς (76’ Γκουστό), Καϊσέδο, Ντιούσμπερι Χολ (76’ Ντισασί), Πάλμερ (84’ Ζοάο Φέλιξ), Μαντουέκε (84’ Tζορτζ), Νέτο (62’ Σάντσο), Τζάκσον
ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Σεμέδο, Ντόχερτι, Μπουένο, Αγκαμπαντού, Αΐτ Νουρί (74’ Ροδρίγο Γκόμες), Ζ.Γκόμες, Αντρέ (74’ Μπελεγκάρντ), Σαράμπια (75’ Γουέδες), Λάρσεν, Κούνια
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

