Επτά βαθμούς μακριά από τη πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, μετά την ισοπαλία, 1-1, με τη Χετάφε, εκτός έδρας.
Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν σοβαρά παράπονα από διαιτητή και VAR ιδιαίτερα για τη φάση του 81ου λεπτού και το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε ανατροπή του Κουντέ από τον Ούτσε εκτός περιοχής.
No se han molestado ni en revisar el penalti a Kounde, por lo que sea pic.twitter.com/rr374Vjfug
— Manutinho (@GxlDeManutinho) January 18, 2025
Ο Ζοάν Λαπόρτα εξέφρασε την οργή του, για τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά των διαιτητών προς τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα είπε πως "η διαιτησία στο ματς με τη Χετάφε ήταν ντροπιαστική. Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Κουντέ είναι σκάνδαλο. Ένα αντίστοιχο πέναλτι είχε δοθεί υπέρ της Ρεάλ, στον Ρίντιγκερ. Συνεχίστε να δείχνετε τις εικόνες".
Σύμφωνα με τη μαδριλενική εφημερίδα AS, για αυτές τις δηλώσεις, ο Λαπόρτα ενδέχεται να τιμωρηθεί από τα πειθαρχικά όργανα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

