Quantcast
NEWS
9 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Δεν μπορείτε να καταλάβετε πως νιώθω»

Πανευτυχής για τη πρόκριση, έστω μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος μίλησε για θεία δίκη, σε σχέση με τον προπέρσινο τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε πελάγη ευτυχίας, έπλεε ο Γρηγόρης Μάκος. Ο αμυντικός μέσος της ΑΕΚ, μιλώντας στη κάμερα του Conn-X μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ και τη πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, παρά την ήττα με 2-3, τόνισε: «Ειλικρινά αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να καταλάβετε πως νιώθω.

Αν είχαμε αποκλειστεί σήμερα θα μιλούσαμε για τη χειρότερη χρονιά της ΑΕΚ. Όλα καλά όμως. Αυτό που συνέβη πριν από δύο χρόνια κατά της ΑΕΚ, της το έδωσε σήμερα», ήταν τα πρώτα λόγια του Μάκου, για να συνεχίσει:
«Συμφωνώ με ότι είπε ο προπονητής. Άλλωστε, δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή κάτι άλλο. Και στα αποδυτήρια δεν είπαμε τίποτα άλλο. Μόνο αυτό. Ούτε το πώς παίξαμε, ούτε το πώς πήγε το ματς. Δόξα τω θεώ όμως, ήρθε η πρόκριση και πλέον συνεχίζουμε.

Εμάς, πλέον, είναι σίγουρο πως δεν μας αρέσει η ηρεμία. Μας αρέσει να είμαστε στη τσίτα. Είμαστε καλύτεροι και το δείξαμε από την αρχή πόσο θέλαμε το ματς. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά δεν τα παρατήσαμε. Κάναμε κάποιες σημαντικές φάσεις και είναι πολύ σημαντικό το ότι στο τέλος προκριθήκαμε».

Όσο για το τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι, ο Μάκος είπε: «Είναι Κύπελλο, δεν είναι πρωτάθλημα. Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι η πρόκριση στον ημιτελικό. Όπως προείπα, μας το χρωστούσε η τύχη. Πλέον, κοιτάμε το ματς του Σαββάτου(με τον Άρη). Να κερδίσουμε κι εκεί και να επέλθει η ηρεμία», κατέληξε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ