Η αποστολή της Νάπολι επέστρεψε, από το Μπέργκαμο, στις 02:00 τα ξημερώματα Κυριακής, αλλά, το πούλμαν μπόρεσε να αποχωρήσει, από το αεροδρόμιο της πόλης, στις 03:45.
Ο λόγος ήταν η παρουσία πάνω από 3.000 οπαδών της Νάπολι, που αποθέωσαν ποδοσφαιριστές και Αντόνιο Κόντε, για το μεγάλο διπλό, 3-2, στην έδρα της Αταλάντα. Ένα αποτέλεσμα που διατηρεί την αγαπημένη τους ομάδα στην κορυφή και αυξάνει την απόσταση από τους διώκτες της.
Με συνθήματα, τραγούδια, και καπνογόνα, οι οπαδοί εξέφρασαν τη λατρεία τους για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της Νάπολι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

