Ο Γιανίκ Σίνερ πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Australian Open, φτάνοντας τις 10 συνεχόμενες νίκες στο τουρνουά. Ο Ιταλός επιβλήθηκε 3-0 σετ του Μάρκος Γκιρόν και μετράει 17 συνεχόμενες νίκες, σε όλα τα τουρνουά. Παράλληλα, με το 6-3, 6-4, 6-2, έχει κατακτήσει τα 35 από τα 36 τελευταία σετ που έχει παίξει.
Ο Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη ήταν αποτελεσματικός, στα κρίσιμα σημεία, και δεν έχασε σετ, παρότι ο Γκιρόν είχε έξι ευκαιρίες για break, τις οποίες, όμως, έχασε.
Στη φάση των "16" ο Γιανίκ Σίνερ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή της αναμέτρησης Κετσμάνοβιτς - Ρούνε.
Outrageous from @janniksin @wwos @espn @eurosport @wowowtennis #AusOpen #AO2025 pic.twitter.com/OlcCYD6ueh
— #AusOpen (@AustralianOpen) January 18, 2025
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

