Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κορυδαλλός: Πέταξαν μάρμαρο σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, τραυματίστηκε 19χρονος (ΦΩΤΟ)

Άφαντοι οι δράστες


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Επιβάτες αστικού λεωφορείου στον Κορυδαλλό τρομοκρατήθηκαν όταν άγνωστοι πέταξαν μάρμαρο στο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο από τα σπασμένα τζάμια.

Όλα έγιναν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα και ενώ το λεωφορείο της γραμμής 806 εκτελούσε το δρομολόγιο Σχιστός-Στρατόπεδο Κορυδαλλού άγνωστοι επιτέθηκαν με μάρμαρο στο όχημα επί της οδού Ηπείρου με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια του.

Από τα θραύσματα τραυματίστηκε ελαφρά ένας 19χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ στο σημείο κλήθηκαν Αστυνομικοί αλλά οι δράστες είχαν γίνει άφαντοι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ