Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού που προκάλεσε μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό

Ο οδηγός συνελήφθη καθώς προκάλεσε μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στην Αττική οδό το μεσημέρι της Παρασκευής όταν έπεσαν από το φορτηγό του χώματα σε όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στη σύλληψη ενός 27χρονου οδηγού φορτηγού για αδικήματα σχετικά με την ασφάλεια συγκοινωνιών και την παρακώλυση συγκοινωνιών προχώρησε σήμερα η Αστυνομία.

Ειδικότερα, ο 27χρονος συνελήφθη καθώς προκάλεσε μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στην Αττική οδό σήμερα το μεσημέρι όταν έπεσαν από το φορτηγό του χώματα σε όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας, στο ύψος του Κόμβου Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

 

Ευτυχώς, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά για αρκετή ώρα και μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα ήταν διαθέσιμη μόνο η αριστερή λωρίδα προκαλώντας μεγάλες καθυστερήσεις.

Πηγή: skai.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ