Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. να παίζουν «φρουτάκια», εν ώρα υπηρεσίας, μέσα στο περιπολικό.
Το βίντεο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και διατάχθηκε εσωτερική έρευνα για τους δύο αστυνομικούς που ήταν μέσα στο περιπολικό.
Η πειθαρχική έρευνα είναι σε εξέλιξη ώστε να διαπιστωθεί ποιος είναι ο αστυνομικός που έπαιζε, σε ποια περιοχή έχει καταγραφεί το περιστατικό, αλλά και πότε έγινε.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές είναι ενήμερες για το περιστατικό και έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος των αστυνομικών.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η περιοχή στην οποία σημειώθηκε το περιστατικό, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το άτομο που βιντεοσκόπησε και δημοσίευσε το βίντεο στα social media, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των αστυνομικών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

