Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γιουρτσεβέν: Καλό μάθημα για εμάς η ήττα από την Μπαρτσελόνα

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ομέρ Γιουρτσεβέν ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια για την Ευρωλίγκα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Διαβολοβδομάδας» συνέχεια για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν φιλοξενείται από την Μπασκόνια στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (17/01, 21:30, ΝοvaSports Prime)

Οι «πράσινοι« αναζητούν την επιστροφή τους στις νίκες, και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν αναφέρθηκε στα μαθήματα που πήραν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από την ήττα στην Καταλονία, μίλησε για την αντίδραση που περιμένει από την ομάδα, και σχολίασε τη δική του αυξημένη αυτοπεποίθηση το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν το ματς με την Μπασκόνια είναι ευκαιρία αντίδρασης: «Φυσικά. Πρέπει πάντα να κοιτάζουμε μπροστά, καθώς το πρόγραμμα δεν σταματά. Θα δουλέψουμε σήμερα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο. Πρέπει να κάνουμε προσαρμογές, αφήσαμε τον Τζαμπάρι Πάρκερ να ξεφύγει από τον έλεγχό μας και κάναμε πολλά λάθη που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Εγώ προσωπικά θα έπρεπε να έχω καλύτερα τελειώματα κοντά στο καλάθι, θα δούμε πώς θα πάει αύριο».

Για τον Σάμανιτς: «Μου αρέσει σαν παίκτης, παίξαμε μαζί στη Γιούτα. Νομίζω ότι είναι πολύ πληθωρικός παίκτης και θα μας δώσει μία πρόκληση για να δουλέψουμε στην άμυνά μας. Πρέπει να μάθουμε από τα όσα αντιμετωπίσαμε με τον Πάρκερ και να τα εφαρμόσουμε στην Μπασκόνια».

Για το τι πρέπει να μάθουν από την ήττα από την Μπαρτσελόνα: «Νομίζω ότι όταν βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα έδειξε αντίδραση. Είχαμε προβάδισμα 8 πόντων και ξεκίνησαν με ένα σερί 11-0. Είναι κάτι που πρέπει να το προσέξουμε, όταν παίζουμε στην έδρα μίας ομάδας, θα εμφανίζεται πιο δυνατή στο παρκέ στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά αν βρίσκεται πίσω στο σκορ. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς και θα αντιδράσουμε όπως μετά την ήττα από την Εφές».

Για το αν νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση ως βασικό πεντάρι της ομάδας: «Σίγουρα. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ως εν δυνάμει starter, είναι μία ευθύνη που πρέπει να την κουβαλήσω με περηφάνια. Είναι ένας μεγαλύτερος ρόλος και δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ, επομένως θα προσπαθήσω να κερδίσω τα περισσότερα από αυτό»

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ