Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πατρών-Πύργου: Εξαϋλώθηκε ΙΧ μετά από μετωπική σύγκρουση με ΚΤΕΛ (ΦΩΤΟ)

Βαριά τραυματισμένος ο 24χρονος οδηγός του ΙΧ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα από το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα iliaweb.gr, ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, κάτω υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με κατεύθυνση προς Πάτρα, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο ΚΤΕΛ.

Λόγω της σφοδρής σύγκρουσης, το ΙΧ -το οποίο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα- κατέληξε σε κολόνα φωτισμού και προστατευτικές μπάρες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος του Καπελέτου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ilialive.gr, ο οδηγός (ηλικίας περίπου 24 ετών) απεγκλωβίστηκε από το ΙΧ βαριά τραυματισμένος από τους πυροσβέστες της Π.Υ. Λεχαινών και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρίου, όπου νοσηλεύεται βαρύτατα τραυματισμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

 

 

 

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ