Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΑΕΚ Κ17: Ήττα στη Θεσσαλονίκη και παράπονα

Η ΑΕΚ Κ17 ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας απο τον Άρη

Ήττα της Κ17 με 2-1 από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, με σοβαρά παράπονα από τον διαιτητή που έκλεισε τα μάτια σε δύο καταφανέστατες περιπτώσεις πέναλτι και σε μία αποβολή παίκτη του Αρη.

Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς τέρματα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να φτάσουν σε προβάδισμα δύο τερμάτων στο δεύτερο μέρος.

Η ΑΕΚ αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει με σουτ του Κούπερ έξω από την περιοχή, όμως οι γηπεδούχοι κράτησαν τη νίκη. Η ΑΕΚ, ωστόσο, έχει σοβαρά παράπονα από τη διαiτησία του Μαυρίδη που δεν έδωσε δύο καταφανέστατα πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Αρη και σε ανατροπή στον Σαββίδη λίγο πριν τη λήξη.

Επίσης, θα έπρεπε να έχει αποβάλει ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων που στο 37΄ ανέτρεψε τον Σαββίδη ως τελευταίος παίκτης και του στέρησε προφανή ευκαιρία για γκολ.

ΑΕΚ (Αρης Σχίζας): Δούκας, Λιγάτος (68' Τσιάρας) Ναλιτζής, Γεωργίου, Μαρτόπουλος, Φασφαλής, Κούπερ, Σαββίδης, Γκολφίνος (75' Οφρυδόπουλος) Ποριάζης, Τσόμος (78' Κωσκολέτος).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ