Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πιτσιρικάς έκανε κοπάνα από το σχολείο και πήγε να δει Άρσεναλ-Νιούκαστλ (ΦΩΤΟ)

Τον «πρόδωσε» η κάμερα και η διευθύντρια του σχολείου έστειλε mail στους γονείς του

Την Τρίτη, η αγαπημένη του Νιούκαστλ έπαιζε ημιτελικό Λιγκ Καπ (Carabao Cup) στο Λονδίνο, απέναντι στην Άρσεναλ. Ο μικρός Σάμι δεν το σκέφτηκε καθόλου και βρέθηκε στο EMIRATES, κάνοντας κοπάνα από το σχολείο.

Η Νιούκαστλ φρόντισε να ευχαριστήσει τον πιτσιρικά, αφού νίκησε 2-0, με τον μικρό Σάμι να πανηγυρίζει μπροστά στην κάμερα.

Το στιγμιότυπο, με τον πανηγυρισμό του πιτσιρικά, μεταφέρθηκε στη διευθύντρια του σχολείου, η οποία έστειλε το ακόλουθο mail στους γονείς του Σάμι: "Η απουσία του Σάμι από τα μαθήματα της Τρίτης, 7ης Ιανουαρίου, θα σημειωθεί ως αδικαιολόγητη. Εμφανίστηκε σε στιγμιότυπα σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο Λονδίνο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σχολείο, αν επιθυμείτε να το συζητήσουμε".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ