Στα... μαλακά έριξε τους «μεγάλους» του ισπανικού ποδοσφαίρου η κλήρωση της φάσης των «16» του Copa del Rey, αφού δεν «έβγαλε» κάποιο ντέρμπι. Τη σχετικά δυσκολότερη αποστολή θα έχει η Μπαρτσελόνα, η οποία θα υποδεχθεί την Μπέτις, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει τη Θέλτα και η κάτοχος του τροπαίου Αθλέτικ Μπιλμπάο θα περιμένει στο «Σαν Μαμές» τη γειτονική Οσασούνα. Πιο τυχερή -θεωρητικά τουλάχιστον- στάθηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία θα αντιμετωπίσει ομάδα της β΄ κατηγορίας, συγκεκριμένα την Ελτσε (εξ ορισμού εκτός έδρας, αφού οι ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών παίζουν εντός).
Οι αναμετρήσεις της φάσης των «16» του κυπέλλου Ισπανίας είναι νοκ-άουτ και θα διεξαχθούν το τριήμερο 14-16 Ιανουαρίου. Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Ποντεβέδρα-Χετάφε
Ουρένσε-Βαλένθια
Αλμερία-Λεγανές
Ελτσε-Ατλέτικο Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα
Μπαρτσελόνα-Μπέτις
Σοσιεδάδ-Ράγιο Βαγιεκάνο
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Οσασούνα
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!