Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

H Mercedes ευχήθηκε στα ιταλικά στον Χάμιλτον για τα 40ά του γενέθλια

Ευχές και από τη Ferrari


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Γεννημένος το 1985 στο Στίβενεϊτζ του Λονδίνου, ο Λιούις βιώνει στα 40ά του γενέθλια μία από τις πιο μεταβατικές στιγμές της καριέρας του στη Formula 1 - καθώς εδώ και επτά μέρες είναι και επίσημα, πλέον, οδηγός της Scuderia Ferrari, μετά από 12 χρόνια στη Mercedes F1.

Με αφορμή τα 40α γενέθλιά του, λοιπόν, τόσο η ομάδα του Μπράκλεϊ όσο και εκείνη του Μαρανέλο επεφύλασσαν για τον επτάκις πρωταθλητή της Formula 1 από ένα ιδιαίτερο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Mercedes F1 επέλεξε να το κάνει, όμως, με πολύ ιδιαίτερο και “κλασάτο” τρόπο: αντί να του ευχηθεί στα αγγλικά, έγραψε στο Twitter/X στα ιταλικά την ευχή “Buon compleanno” (Χρόνια Πολλά) μαζί με μια φωτογραφία του Λιούις να πανηγυρίζει τη νίκη του στο βάθρο του GP Βρετανίας του 2024.

“Το όνομα Λιούις Χάμιλτον θα στέκει για πολύ καιρό ως το σπουδαιότερο” είπε πρόσφατα ο διευθυντής της Mercedes F1, Τότο Βολφ. “Θα λέω στα εγγόνια μου να ειναι υπερήφανα διότι ήμουν μέρος του ταξιδιού του Λιούις Χάμιλτον. Κι αυτό είναι για το οποίο όλοι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι.

Για όσα χρόνια κι αν ήσουν εδώ, είτε ήταν ένας μήνας είτε 12 χρόνια όπως εγώ, πιστεύω ότι ο Νίκι Λάουντα [τρις Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πρώην μη εκτελεστικός πρόεδρος της Mercedes] θα είχε βγάλει το καπέλο του. Διότι πρέπει όλοι να τσιμπηθούμε για να συνειδητοποιήσουμε ότι ήμασταν μέρος της διαδρομής σου με τη Mercedes”, κατέληξε ο Αυστριακός.

Στην ίδια ώρα, η Scuderia παρουσίασε μέσω Twitter/X στον Λιούις “ένα πρώτο δώρο”, όπως αναφέρει - μία τούρτα στο κόκκινο της Ferrari με ένα κερί για τα γενέθλιά του και με τη φράση “Auguri Lewis” (ευχές Λιούις).

Το επόμενο “δώρο” θα είναι η πρώτη ημέρα δοκιμών του Χάμιλτον με την ιταλική ομάδα, η πρώτη του επαφή με ένα μονοθέσιο της Ferrari, που θα διεξαχθεί πιθανότατα στις 20 ή στις 21 Ιανουαρίου (αναλόγως του καιρού) στην πίστα της εταιρείας στο Φιοράνο. Θα ακολουθήσει άλλο ένα τετραήμερο στην πίστα της Βαρκελώνης, στο τέλος αυτού του μήνα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ