Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βίρτους Μπολόνια: Χάνει τον Κλάιμπερν για 2.5 μήνες,


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Βίρτους Μπολόνια θα πρέπει να πορευτεί για τους επόμενους 2.5 μήνες χωρίς τον Γουίλ Κλάιμπερν. Η αρχική εκτίμηση μιλούσε για απουσίες δύο μηνών αλλά τελικά  ο τραυματισμός του Αμερικανού φόργουορντ αποδείχθηκε πιο σοβαρός.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Βίρτους, ο σταρ της ομάδας υπέστη πελματιαία απονευρωσίτιδα στο αριστερό πόδι στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ρετζιάνα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται 10 εβδομάδες για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Την φετινή σεζόν ο Κλάιμπερν έχει 13.8 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο με 34.4% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague και 8.7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ