Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού και στην περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο. Ο Τσίνο πήγε στην Σέρο Ποερτένιο της Παραγουάης όταν ήταν προπονητής εκεί ο Μανόλο Χιμένεθ. Μετά την αποχώρηση του Ανδαλουσιανού ο Αραούχο ουσιαστικά δεν υπολογιζόταν και όλα συνηγορούσαν ότι θα αποχωρήσει. Η συμφωνία άλλωστε με την ομάδα της Παραγουάης ήταν μέχρι το τέλος του 2024. Τώρα όμως ο Τύπος της χώρας υποστηρίζει ότι τα δεδομένα άλλαξαν. Αναφέρει ότι ο Αραούχο θα συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας καθώς έφτασε σε συμφωνία με τη διοίκηση για ανανέωσης της συνεργασίας έως το τέλος του 2025. Ως τώρα στη Σέρο Πορτένιο έχει μόλις πέντε συμμετοχές και συνολικά 262 λεπτά συμμετοχής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Συγνώμη, δεν μας έλεγε οτι ήθελε να γυρίσει Ισπανία για την κόρη του? Ε ρε δούλεμα που τρώμε. Εκεί στην ΠΑΕ μην εν δώσετε και στα τερτίπια του ΕΛΙΑΣΟΝ και του ΠΙΝΕΔΑ. Ξεκαθαρίστε το τους, φεύγουν μόνο αν ικανοποιηθούμε χρηματικά. Δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο να έρχονται παίχτες στην ομάδα και να έχουν την εντύπωση οτι κάνουν το αγροτικό τους και μετά ψάχνουν αλλού καλύτερα. Όταν επιλέγετε την ΑΕΚ κύριοι έχετε επιλέξει την κορυφαία ομάδα της ΕΛΛΑΔΟΣ. Οι άλλες ομάδες απλά συμπληρώνουν το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρωτάθλημα.