Το ιταλικό ποδόσφαιρο ταξίδεψε στην... Σαουδική Αραβία, όπου θα διεξαχθεί το Supercoppa Italiana μεταξύ 2 και 6 Ιανουαρίου. Η Ίντερ αντιμετωπίζει την Αταλάντα στον πρώτο ημιτελικό της Πέμπτης και η Μίλαν την Γιουβέντους στον δεύτερο ημιτελικό που είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή.
Οι «ροσονέρι» έκαναν την Τετάρτη (01/01) την πρώτη τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Αλ Σαμπάμπ και μάλιστα με έναν ξεχωριστό καλεσμένο. Ο λόγος για τον Φατίχ Τερίμ, πρώην τεχνικό της Μίλαν και νυν της Αλ Σαμπάμπ, που βρέθηκε εκεί για να καλωσορίσει τον ιταλικό σύλλογο και είχε έναν θερμό εναγκαλισμό με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού έχει βρεθεί στον πάγκο της Μίλαν για σύντομο χρονικό διάστημα το 2001, αν και το πέρασμά του από εκεί κρίθηκε αποτυχημένο.
Conceição ???? Terim#EASPORTSFCSupercup pic.twitter.com/7RyWHUjymH
— Lega Serie A (@SerieA) January 1, 2025
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

