Την απόκτηση του Ραφίνια ανακοίνωσε η Κοριτίμπα. Ο 39χρονος Βραζιλιάνος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους, επιστρέφοντας στο Στάδιο Κόουτο Περέιρα έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες. Ο έμπειρος δεξιός μπακ έπαιξε 40 φορές με τη φανέλα της Κοριτίμπα από το 2002 μέχρι και το 2005 όταν πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Σάλκε. Από το καλοκαίρι του 2019, όταν και αποχώρησε από την Μπάγερν, όπου αγωνιζόταν για οκτώ χρόνια, έχει αλλάξει πέντε ομάδες. Μετά τους Βαυαρούς συνέχισε στην Φλαμένγκο, πέρασε από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ενώ ακολούθησε η Γκρέμιο και η Σάο Πάουλο.
???? ???????????????????????????????????????? ???????????? ???? ???????????????? ???????? ????????????́????????????: ???????????????????????????? ????????????????́ ???????? ????????????????????!
— Coritiba (@Coritiba) December 24, 2024
Multicampeão, Rafinha, nosso #PiáDoCouto e ídolo da Nação Alviverde, retorna ao Alto da Glória para vestir novamente o manto sagrado do Verdão! ????????
Referência por onde… pic.twitter.com/w2iaSxcbtA
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

