Quantcast
NEWS
34 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λεπτό προς λεπτό όσα είδαν οι δικαστές από το βίντεο του πάρκινγκ της OPAP Arena με πρωταγωνιστή Λουτσέσκου και σία

Το βίντεο που είδαν οι δικαστές αποτυπώνει σε πλήρη μορφή όσα έκαναν ο προπονητής του ΠΑΟΚ, οι συνεργάτες και οι παίκτες του στο πάρκινγκ του γηπέδου της ΑΕΚ

Το βίντεο που προβλήθηκε, στην εκδίκαση της υπόθεσης στην ΕΠΟ, από το πάρκινγκ της OPAP Arena με όλα όσα έγιναν με πρωταγωνιστές Λουτσέσκου, παίκτες και υπαλλήλους του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι είναι σοκαριστικά!

Σε πρώτη φάση είδε όλη η Ελλάδα σε βίντεο που κυκλοφόρησαν δημοσίως μετά τα θλιβερά γεγονότα ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ ένιωσε να… προκαλείται από έναν πατέρα με δυο παιδιά που κρατούσαν μία φανέλα από τον τίτλο της ΑΕΚ το 2018 και την έδειχναν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μαζί φωτογραφίες από τα κινητά τους τη φάση του οφσαιντ με τον Μαουρίσιο. Το πούλμαν, λοιπόν σταμάτησε και σύμφωνα με πληροφορίες και όσα κατατέθηκαν σήμερα στο δικαστήριο, η πόρτα του πούλμαν δεν άνοιξε από τον οδηγό! Αντίθετα την έσπασαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που φαίνονται στα βίντεο να πηδούν απ’ αυτό! Δηλαδή ο Κωνσταντίνιδης, ο μεταφραστής και ο Λουτσέσκου!

Από εκεί και πέρα και μετά την πτώση όλων στο έδαφος, ο Κωνσταντινίδης με τον μεταφραστή του ΠΑΟΚ πάνε σε έναν που κρατούσε το κινητό και τραβούσε τις στιγμές… Ο Λουτσέσκου την ίδια στιγμή διανύει μία απόσταση περίπου 20 μέτρων. Πάει στην έξοδο του γκαράζ που είναι κλειστή με το ρόλο. Εκεί είναι οι τρεις φίλοι της ΑΕΚ που φαίνονται στα βίντεο που είδαμε όλοι. Εκεί ο Λουτσέσκου, και σύμφωνα με πληροφορίες όπως είδε το δικαστήριο στο βίντεο που προβλήθηκε από το πάρκινγκ, πιάνει από το λαιμό ένα παιδί, πάει να τον χτυπήσει, τον απειλεί και μετά τραβάνε πίσω τον Ρουμάνο!

Στο βίντεο φάνηκαν και τα άλλα που υποστήριξε η πλευρά της ΑΕΚ στην εκδίκαση και γι’ αυτό ήθελε να προβληθεί το βίντεο στην αίθουσα, εν αντιθέσει με εκείνη του ΠΑΟΚ, η οποία έκανε ό,τι μπορούσε να μην παίξει.

Φάνηκε δηλαδή και το είδαν κι αυτό οι δικαστές, ότι έγινε επίθεση από τον παίκτη του ΠΑΟΚ σε τέταρτο φίλο της ΑΕΚ που ήταν μαζί με τους άλλους τρεις και τους τραβούσε βίντεο στην καζούρα που έκαναν, του έσκισαν το μπουφάν και προσπάθησαν να του πάρουν το κινητό! Ταυτόχρονα, όπως είπε και ο Αλεξίου «ο ποδοσφαιριστής Κεντζιόρα έριξε φύλακα του πάρκινγκ»!

Τα ΜΑΤ προσπάθησαν να προστατεύσουν τους φίλους της ΑΕΚ προς το ρολό του γκαράζ! Συνεχίζουν οι του ΠΑΟΚ να επιχειρούν να ξεφύγουν από τα ΜΑΤ. Μάλιστα, ένας παίκτης του ΠΑΟΚ καταφέρνει και ξεφεύγει και κάνει νέα επίθεση στους τρεις φίλους της ΑΕΚ!

Την ίδια στιγμή ο τέταρτος φίλος της ΑΕΚ που είναι μόνος του δέχεται επίθεση από τους υπόλοιπους του ΠΑΟΚ! Τότε πάει η Αστυνομία να τον προστατεύσει! Άλλοι πάλι του ΠΑΟΚ είναι πάνω σε καπό από αμάξια, φωνάζουν και ωρύονταν… Ένα χάος!

Αυτό λοιπόν περιέγραψε το βίντεο, διάρκειας λιγότερο από πέντε λεπτών, από τις κάμερες ασφαλείας στην OPAP Arena, που προβλήθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης στην ΕΠΟ και είδαν οι δικαστές!  

Και είναι εκπληκτικό πως αυτά που προσπάθησαν να περάσουν στο δικαστήριο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ότι δηλαδή η πόρτα άνοιξε από τον οδηγό και δεν κατέβηκε ο… Λουτσέσκου, αποδείχθηκαν ψέματα σε χρόνο ρεκόρ, καθώς αμέσως μετά έπαιξε το βίντεο που αποτύπωνε την πλήρη αλήθεια…




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ