Quantcast
NEWS
8 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βόμβα Ηλιόπουλου: Ο Λουτσέσκου έπιασε από τον λαιμό ένα μικρό παιδί στο πάρκινγκ!

Διαβάστε τι είπε ο Κυριάκος Κυριάκος απο την πλευρά του ΠΑΟΚ και τι απάντησε - αποκάλυψε ο Μάριος Ηλιόπουλος

Συγκλονιστική αποκάλυψη του Μάριου Ηλιόπουλου στην εκδίκαση! Μετά τα όσα είπε ο Μάριος Ηλιόπουλος το λόγο πήρε ο Κυριάκος Κυριάκος. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε αρκετά πράγματα, μέχρι να παρέμβει στο λόγο του ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος σε έντονο ύφος προχώρησε μία συγκλονιστική αποκάλυψη: ότι ο Λουτσέσκου έπιασε από το λαιμό ένα μικρό παιδί στο πάρκινγκ της Φιλαδέλφειας!

Πάμε να δούμε πώς πήγε η συζήτηση στην συγκλονιστική αποκάλυψη του Ηλιόπουλου! 

Αρχικά ο Κυριάκος τόνισε:

«Δεν θα ήθελα και δεν θα είχα λόγο να μιλήσω για την κατηγορία στον κύριο Ηλιόπουλο από τη στιγμή που είναι όλα γραμμένα στις εκθέσεις. Η ΠΑΕ ΑΕΚ επέλεξε να έρθει σε αντιδικία με εμάς. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τις προθέσεις του κυρίου Ηλιόπουλου για το ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι στο χώρο του ποδοσφαίρου και στα αποδυτήρια εδώ και 25 χρόνια. Δεν είμαι τόσο καινούργιος. Αν τα λόγια μου ήταν μεμπτά φαντάζομαι πως θα είχα κληθεί. Λυπάμαι όταν αναγκάζομαι να αντιπροσωπώ τους πραγματικούς πρωταγωνιστές. Όλοι ξέρουν σε εντάσεις αν έχω ρόλο κατευναστικό», είπε στην εισαγωγή του ο Κυριάκος και πρόσθεσε: «Δεν τέθηκε έτσι η συμφωνία κυρίων με τον κύριο Κοσμά. Θέλαμε να κάνουμε κάποια πράγματα για να μην έχουμε την ένταση προηγούμενων αγώνων. Το μόνο που έκανε ο κ. Λουτσέσκου ήταν να σηκώσει τα χέρια του και να χαμηλώσει το κεφάλι του, ενώ τον έβριζαν εν χορώ. Αν αυτό δεν θεωρείται τήρηση συμφωνίας κυρίων δεν ξέρω τι θεωρείται...

Ήμουν στον αγωνιστικό χώρο για να διασφαλίσω ότι θα τηρηθεί η συμφωνία κυρίων. Η σχέση μου με τον κ. Λουτσέσκου είναι τέτοια που θα μπορούσα να λειτουργήσω κατευναστικά. Δεν ξέρω πού καταγράφηκαν προκλητικές κινήσεις του κ. Λουτσέσκου ώστε να αναγκάσει τον κ. Ηλιόπουλο να τον νουθετήσει. 

 Οι παρατηρητές με ενημέρωσαν με τη λήξη του αγώνα ότι ο κ.Ηλιόπουλος θέλει να συναντήσει τον κ. Λουτσέσκου. Ο αγώνας έχει λήξει ευνοϊκά για την ΑΕΚ και χωρίς συμπεριφορές έντασης. Είναι αξιοπρόσεκτο ένας πρόεδρος να θέλει να συναντήσει έναν προπονητή. "Φαντάζομαι ότι θέλει να ρίξει τους τόνους", μου απάντησαν οι παρατηρητές. "Ότι και να είναι θα μου δώσετε πέντε λεπτά να ηρεμήσει για να τον ρωτήσω αν θέλει", απάντησα και εκείνοι είπαν εντάξει. Κατεβαίνοντας έπεσα πάνω στον κ.Ηλιόπουλο. Εκεί είναι ο περιβάλλοντας χώρος των αποδυτηρίων, αυτό που θεωρείται άβατο. «Πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια βλέπω να μας ακολουθεί. Του είπα πιο κατηγορηματικά πως αν δεν μιλήσω στον προπονητή δεν μπορεί να είναι εκεί. Τον καταλαβαίνω πως είναι πάλι πίσω μου πριν πάω να ανοίξω την πόρτα που είναι το άβατο των αποδυτήριων και είπα "σας παρακαλώ περιμένετε εδώ". Βλέπω εκείνη την ώρα να μπαίνει στα αποδυτήρια χωρίς περαιτέρω πρόσκληση από εμένα. Είναι στο χώρο που περνάει ο προπονητής για να πάει προς τους ποδοσφαιριστές του. Κουνάει κατηγορηματικά το δάχτυλο προς τον Λουτσέσκου. Αυτό είναι λεκτικό μπούλινγκ λόγω του χώρου και των συνθηκών. Δεν μπορούμε να επικαλεστούμε καν άγνοια. Δεν προστάτευσαν τον κύριο Ηλιόπουλο. Εμείς ως ΠΑΟΚ δεν έχουμε πει πότε κάτι για ντου», είπε ο Κυριάκος Κυριάκος.

«Ουδέποτε μου είπε "να δω αν θέλει ο προπονητής". Ορκίζομαι. Είναι ψέμα», είπε ο κύριος Ηλιόπουλος!

«Γιατί δεν κατεύνασε τον κύριο Λουτσέσκου στο πάρκινγκ όταν έπιασε ένα παιδί από το λαιμό;», είπε ο Μάριος Ηλιόπουλος για τον Κυριάκο Κυριάκο!

«Ουδέποτε μου είπε κανείς ότι ο κ.Λουτσέσκου δεν ξέρω αν θέλει να σας μιλήσει. Ξεκάθαρα. Θέλω να πω επίσης, θα το δείτε και στο γήπεδο, ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή. Και μάλιστα θα δείτε γιατί ήμουν κοντά στην πόρτα γιατί δυσκολεύονται επειδή είμαι εκεί οι παίκτες να μπούνε. Στο σημείο αυτό που βρέθηκα θεωρώ ότι έχω πάρει άδεια τόσο από τον παρατηρητή όσο και από τον κύτιο Κυριάκο. Εγώ θεωρώ ότι έχω πάρει άδεια μέχρι το σημείο αυτό και δεν έχει και ουσία. Πήρα πλεονέκτημα το να είμαι ένα μέτρο μέσα;.Το τελικό που θέλω να σας πω ότι για ανθρώπους ασφαλείας είχαν δηλωμένους φροντιστές. Γιατί δεν κατεύνασε τον κύριο Λουτσέσκου στο πάρκινγκ όταν έπιασε ένα παιδί από το λαιμό;», είπε ο Μάριος Ηλιόπουλος για τον Κυριάκο Κυριάκο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ